Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby, poradenství: -hypotéky, úvěry -stavební spoření -projekční činnost RD na míru -zateplení SVJ a BD -úvěry pro SVJ a BD -úvěry na zateplení -revitalizace panelové domy -projekční činnost -revitalizace bytové domy -zateplení Zajistíme: -tržní ocenění a znalecký posudek -zajistíme potřebná pojištění a jejich vinkulace ...

Prodej, montáž a servis - solární panely THERMO SOLAR - měřidla tepla - plynové kotle SERROLI - vodoměry LOREND, ENBRA - bytové vodoměry.

Společnost ARKEMAX INVEST a.s. se zaměřuje na investice. Hlavními činnostmi jsou investice do realitního developmentu, pozemkového developmentu a finančního sektoru. Vedlejšími pilíři naší společnosti jsou investice do Flipování nemovitostí, rekonstrukcí a správy majetku.

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace - tepelná čerpadla - montáž aktivních stropů (chlazení)

Hydroizolace. Prodej stavebního materiálu.

Miroslav Trojan se zaměřuje na klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Služby: -měření emisí středních zdrojů od 200 kW do 5 MW plynové spotřebiče -detektor topných plynů Detektor Winter L880 -regulace topných systémů, topení -revize plynových zařízení -prohlídky kotelen -kontroly plynovodů -revize vytápění PB v automobilech Prodej: -plynové spotřebiče -plynové kotle značky VAILLANT, JUNKERS, VIADRUS, ...

Zámečnictví, nástrojářství, potrubářské a svářečské práce

-Poskytování technických služeb Malířství, lakýrnictví, natěračství

Komplexní služby - fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy. Realizace fotovoltaických elektráren.

Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Maloobchod, prodej: -centrální vysavače HUSKY. Výroba: -elektronky -elektronické součástky.

Zednictví. Zateplování fasád. Realizace obkladů.

Pokrývačství, tesařství Masérské, rekondiční a regenerační služby

Práce stavební: -stavby na klíč -drobné stavební úpravy -zateplování-fasády, systém STOMIX, CEMIX (certifikace). Práce zámečnické: -ocelové konstrukce -vrata -mříže -stožáry -poklopy -jímky -zábradlí -schodiště -regály -provedení i v nerezu. Práce soustružnické: -příjem zakázek na přesnou kusovou výrobu dle dokumentace -točný ...

Práce: -malířské -natěračské -tapetování dřevité tapety, omyvatelné tapety -malby -nátěry fasády, konstrukce, kotelny, okna, dveře, radiátory, koupelny, -fládrování -benátský štuk -antické zeminy, dekorační malby candis.

Práce: -tmelení spojů bez nutnosti broušení, -zateplení půdních prostor, -minerální podhledy, -půdní vestavby, -sádrokartonové příčky, -sádrokartonové konstrukce včetně atypických tvarů (oblouky, kruhové vikýře, obloukové vikýře apod.), -střešní okna, -sádrové omítky.

Dovoz a distribuce betonových bazénů Desjoyaux, výhradní zastoupení pro ČR.

Společnost Petr Úlehla nabízí kompletní péči o vaše parkety. Zrenovujeme vám dosavadní parkety, položíme nové nebo spolu vybereme ideální plovoucí podlahu. Pracujeme v Praze a ve Středočeském kraji.

Jiří Horvát se zabývá truhlářskými pracemi. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek.