THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Instalace, projekty, revize: -plynoinstalace plyn do 50KW -ústřední topení, topenářské práce -vodoinstalace plasty odpady -plynové kotle DESTILA 7-50 KW.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, výroba: - bazény, sauny i s příslušenstvím - bazénová chemie - vířivé vany.

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -profi stavební chemie, technické poradenství -materiály na: -vysoušení: vlhké zdivo -hydroizolace: vlhké podklady -opravy: podlahy a schody -speciální tmely a lepidla -diamantové řezné nástroje -univerzální vrtáky a nářadí.

Pronájem, půjčovna: - montážní plošina (MP) - vysokozdvižná montážni plošina (VZP) - pracovní plošina - LIAZ montážní plošina 20 metrů Kácení stromů: - z plošiny, rizikové, klasické - pomocí stromolezecké techniky - ořez větví kolem el. vedení Frézování pařezů: - štěpkování větví stromů, keřů - kosení, mulčování trávy

Firma Plošiny Weber s.r.o. pronajímá zdvihací zařízení, zvedací techniku, stavební stroje, nářadí.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

rotek s.r.o.je společnost, která Vám poskytne kvalitní čištění střechy, údržbu či nátěr fasády.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Společnost DAS spol. s r.o. působí již od roku 1993 na trhu jako dodavatel transportní a manipulační techniky a rovněž se zaměřuje na zámečnickou výrobu, výrobu el. rozvaděčů a elektromontáže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - ruční elektrické nářadí - nářadí pro automobilový průmysl - nářadí průmyslové montážní - železářství, domácí potřeby - brusivo - měřidla - řezné nástroje na obrábění kovů, dřeva a stavebních hmot. Půjčovna nářadí.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topenářské -elektroinstalace.

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Výroba, revize - rozvaděče: - pro stožárové trafostanice - do zděných a betonových trafostanic - pro distribuční trafostanice - atypické - ocelové, plastové, skříňové, pultové - elektrické pro zdravotnictví - staveništní - slitinové.

Komplexní dodávka a montáž: - výstavba, rekonstrukce a opravy rozvodných energetických zařízení - technologická montáž (distribuční rozvodny vysokého napětí a velmi vysokého napětí, distribuční trafostanice). Speciální autodoprava. Kompletace kioskových trafostanic. Opravy a likvidace: - distribuční transformátory.

Projekce, montáž, oprava, revize: - elektrické zařízeni.

Zemní práce, inženýrské sítě, dopravní stavby, nákladní autodoprava Ivančice, Brno venkov

Veškeré sklenářské práce Vám zajistí Roman Janeček. Svým zákazníkům poskytujeme zasklívání oken, dveří, výloh, skleníků, zimních zahrad a dalších. V rámci sklenářských služeb řežeme sklo a zrcadla. U nás si můžete zajistit drobné sklenářské opravy až po větší opravy skel. Dále děláme opracování skla, broušení skla a jeho leštění, pískování ...

Společnost DL - House s.r.o.se zabývá kompletní výstavbou rodinných domů a rekonstrukcemi na klíč. Rekonstrukce bytů, obkladačské práce, zednické práce, zámkové dlažby, realizace střech

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Centrála Domažlice Maloobchod, prodej. -střešní krytiny -BRAMAC, CEMBRIT, IKO, ONDULINE, TONDACH, RANNILA, KERAMOST, TEGOLA, LINDAB -střešní okna VELUX, FENESTRA -sádrokarton KNAUF -izolace ROCKWOOL -modifikované pásy PARABIT.

Služby: - elektromontáže - montáže slaboproudých systémů - opravy, revize - montáže hromosvodů - zpracování kompletní projektové dokumentace - školení

Stavební práce: - zateplování budov, domů - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - výstavba rodinných domů.