Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Montáže, opravy a revize hromosvodů. Další výškové práce: - drobné opravy střech, rýn.

Dekorativní stěrky a malířství v Olomouci. Poradenství s výběrem stěrek a baerv na vzorkovně. Prodej tapet, tapetářské práce. Malířské a natěračské práce.

Pro zakázkovou výrobu nábytku oslovte mladou firmu a profesionální truhláře z firmy Natimber s.r.o.. Ve spolupráci s bytovou architektkou Vám vyrobíme vestavěné skříně, kuchyně na míru i nábytek z masivu nejen do rodinných domů a bytů. Precizní provedení každé zakázky a kvalita materiálů je pro naše interiérové studio ve Znojmě prioritou.

Firma Stamont - Vladimír Kolář se sídlem v Sedlčanech je spolehlivým partnerem pro všechny, kteří hledají kvalitní a cenově dostupné střechy. Firma má více než 15 let zkušeností s dodávkou a montáží střech různých typů a materiálů, jako jsou Bramac, Tondach, Terran, Tegola, Satjam, Prefa, IKO a další. Společnost nabízí také rekonstrukce ...

Nabízíme jeřábnické práce a autodopravu. Disponujeme jeřaby Tatra ad20, 28 Liebherr ltm 1025, 30 a malým velice robustním jeřábem V3S ad08

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro instalaci fotovoltaické elektrárny na vašem domě nebo firmě, pak je Kenergen s.r.o. tou pravou volbou pro vás. Kenergen s.r.o. je společnost se sídlem v Brně, která se zabývá projektováním, realizací a servisem fotovoltaických elektráren na klíč. Máte zájem o šetření za elektřinu, snížení emisí CO2, ...

Drobné stavební práce: -elektroinstalace -elektromontáže -vodoinstalace -topení -sádrokartony.

Výroba, služby: -stavební firma -truhlářství, tesařství.

Obchodní dům: -hračky -elektro -drogerie -papírnictví -barvy, laky -nástroje -hospodářské nářadí -zahradní zemina, postřiky.

Služby-řemeslo: -kompletní realizace a rekonstrukce střech -pokrývačské, klempířské a tesařséh práce -odotěsné izolace, tepelné izolace -montáž střešních oken.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradní technika -krbová kamna.

Prodej, montáž, servis: -dveře -zárubně -pouzdra pro posuvné dveře -dveřní kování.

Provádíme: - zastřešení bazénů. Výroba: - plastové bazény. Na výrobu zastřešení používáme speciální vyztužené eloxované profily 60x40, 60x80. Výplň modulů a čel je komůrkovým polykarbonátem s hliníkovou výztuhou, velmi pevné a vhodné do horských oblastí.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -obrábění kovů -sváření kovů. Výroba: -kovový nábytek -kovové konstrukce -kovové ploty, mříže -zastřešení vchodů.

Společnost PROŘEZ spol. s r.o. se sídlem v Prostějově se zabývá výrobou a prodejem stavebního řeziva - naleznete u nás vše pro stavbu i opravu střech, podlah, plotů nebo pergol. Specializujeme se především na střešní latě, dřevěné lišty a palubkové obložení, ale také vruty do dřeva, přířezy a OSB desky. Dle přání zákazníka provádíme impregnaci ...

Servis a revize svářecích zařízení, elektroinstalace, revize elektrospotřebičů, poruchová služba.

Kompletní lešenářské práce: - montáž, demontáž lešení - pronájem lešení závěsného, fasádního nebo atypického lešení

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Práce: -stavební -zemní -zednická -demolice. Služby: -betonářská výroba -kanalizace -vodovody -plynovody -vodní nádrže -čistírny odpadních vod -skládky tuhého odpadu.