Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce vodo topo. Vodoinstalace. Topenářské práce.

Dodávka, prodej, montáž: -ústřední vytápění -vytápění podlahové a stěnové -plynové kotle klasické i kondenzační -domovní a průmyslové rozvody plynu -kotle na tuhá paliva.

Maloobchod, prodej: -zahradní a lesní technika -motorové stroje -elektrické ruční nářadí, nástroje a stroje. Provozovna také: Rynárec 169 394 01

Prodej: -pevná i plynná paliva -drcené a okrasné kamenivo -písky i stavební materiál. Služby: -nákladní autodoprava.

Výroba: -klempířské práce -pokrývačské práce -hydroizolace střech.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sádrokartony všech druhů RIGIPS -tepelná a zvuková izolace ROTAFLEX, ORSIL, ROCKWOOL, Dcd Ideal -sádrokartonové podhledy CASOPRANO -sádrokartovové konstrukce -barvy. Služby: -poradenství -výpočty -zajištění montáže.

Solární panely FVE - realiazce fotovoltaické elektrárny. Solární ohřev vody - fotovoltaický ohřev vody s dotací NZÚ LIGHT. Elektroinstalace - silnoproud, slaboproud. Velkoobjemové realizace.

Co je naše hlavní činnost: - výroba výměníků pro rekuperaci.

Výroba, prodej: -výroba, výrobce nábytku -kancelářský nábytek -lékařský nábytek -dětský nábytek -recepční pulty -šatní skříně -kancelářské stoly -kancelářské skříně -kancelářská židle -konferenční židle -sedací pytle -vybavení kanceláře -vybavení šaten -vybavení ordinace -nábytek od výrobce.

Práce: -dodávky staveb na klíč – bytových, občanských, obchodních, kulturních, školských, zdravotnických, průmyslových i technické vybavenosti -veškerá stavební činnost, zemní práce ( KOMATSU, UNC ) -vibrování betonu ponornými vibrátory -řezání betonu, leštění betonu -rovnání betonu vibrační lištou. Prodej: -kameniva, ...

Výroba: -kovovýroba -vrata, brány, zábradlí -povrchová úprava -zinkování, leštění -obrábění.

Kamenictví. Výroba, maloobchod: -dekorační, sálavý topný panel SETOP vyhřívaného vodou. Zpracování přírodního kamene: -žulové pracovní desky na kuchyňské linky -umyvadlové desky -parapety -schody -pomníky.

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Výroba: -kamenické, kamenosochařské práce -náhrobky -kamenné dlažby, obklady -kamenné obklady krbů -kuchyňské pracovní desky.

Služby: -projektování ekologických staveb -rybníky -kanalizace -vodovody -skládky -cesty lesní a polní -úpravy toků -urbanistické studie.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Výroba: -pilových pásy - stolářské a kmenové -pily pro stavebnictví -perforační nože pro papírenství -měřidla -rozvádečky pro pilové pásy.

Firma Lukáš Volejník se zabývá veškerými zednickými, obkladačskými a instalatérskými pracemi pro kompletní rekonstrukce koupelen a bytových jader. Nabízí kvalitní a profesionální služby za přijatelné ceny, s důrazem na spokojenost zákazníků. Firma má dlouholeté zkušenosti a reference v oboru, a je schopna realizovat i náročné a individuální ...

Truhlářství. Výroba: -postele z masivu -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -vyvýšené postele -patra na spaní.

Oprava: -elektromotory -ruční elektrického nářadí. Montáž: -elektroinstalace -hromosvody -měřící a regulační technika -programovatelné automaty -elektrorozvaděče -zabezpečovací technika (alarm). Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla -měřící přístroje -regulátory teploty -přímotopné panely ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a poradenství v oboru: -hydroizolace -sanace zdiva a betonu -stavební chemie -systémy stavebních hmot SCHOMBURG. Služby: -stavební práce -včetně projektování -lepení a spárování obkladů -provádění hydroizolací, sanací -WC, sprchy, městské i privátní bazény.

Služby: -zámečnické práce -vodoinstalatérské práce.

Služby: -vodoinstalační, plynařské a topenářské práce -rozvod vody -montáž kotelen.