Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zajistíme výkopové práce pro soukromé osoby i velké investory. Z výkopových prací provádíme stavební základy, terénní úpravy, kopání bazénů a jímek, základy pro uložení kabeláže. Realizujeme menší bourací práce a převoz materiálu.

Zdeněk Blažek je specialista na vodoinstalace.

BavstaF Polyanska s.r.o. z Brna: odborníci na zateplování a fasády Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o zateplování vašeho domu, kompletní fasádu nebo strojní omítání, pak je pro vás správnou volbou společnost BavstaF Polyanska s.r.o. Tato firma se specializuje na tyto služby a má bohaté zkušenosti a reference. ...

Maloobchod, prodej, montáž: - podlahové krytiny: - PVC, koberce, laminátové podlahy - dřevěné podlahy.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - řezné, brusné kotouče FLEX - pilové listy na kov strojní a ruční - pilové kotouče na dřevo, kov - elektrické ruční nářadí - elektrické spotřebiče.

Společnost Avantgarde PLUS s.r.o. prodává široký sortiment plastových a hliníkových oken a dveří, střešních oken a příslušenství.

Tiles4you s.r.o. se zaměřuje na prodej velkoformátových italských obkladů a dlažeb různých rozměrů.

Společnost DČOV servis s.r.o. realizuje profesionální servis domovních čistíren odpadních vod.

Prodej, maloobchod: - nářadí - kování - zámky - svářecí technika. Výroba: - klíče, autoklíče.

Nabízíme Vám naše služby v oboru malířství. Pracujeme na profesionální úrovni, kterou zajišťují pouze vyučení a vyškolení odborníci. Naší snahou je vybudovat fungující firmu, na kterou se naši zákazníci vždy rádi znovu obrátí. Jsme si vědomi, že toho dosáhneme pouze poctivě odvedenou prací, spolehlivostí a maximální snahou, uspokojit přání a ...

Architektonicko-inženýrská kancelář: - projekty bytových, občanských a zdravotnických staveb.

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Projektové práce v oblasti elektromontáží. Revize elektrických zařízení, elektrorevize. Elektromontáže, elektromontážní práce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - rozvody nízkého napětí v objektech bez nebezpečí i s nebezpečím výbuchu - instalace hromosvodů, hromosvody.

Realizace, rekonstrukce, opravy: - střechy. Pokrývačské práce, pokrývačství. Tesařské práce, tesařství. Klempířské práce. Stavební klempířství.

ELEKTROTECHNICKÝ VELKOOBCHOD. Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál - automatizace - zásuvky, vypínače firmy ABB a Schneider Electric - kabely a jističe Siemens, ABB, OEZ, Finder, Omron a dalších. Možnost zapůjčení vzorkových kufrů. Elektromontážní práce. - kompletní realizace elektroinstalace včetně revize.

Služby: -výroba betonových směsí a jejich transport -výroba betonových tvárnic a šalovacích prvků -zemní práce, zakládání staveb a jejich realizace -autodoprava -demoliční práce -prodej a doprava kameniva -autoservis - pro nákladní a osobní vozidla.

David Voda se zaměřuje na bezpečnostní a požární systémy, mechanickou ochranu a elektromontážní práce.

Provádíme výchozí i pravidelné elektro revize, revize elektroinstalace, revize elektrospotřebičů a hromosvodů. Revize provádíme i v prostředí s nebezpečím výbuchu.

Výroba: -stylové interiéry -mosaz, nerez -kovový nábytek -zařízení pro zdravotnictví a gastronomii -zákázková a sériová výroba -certifikáty na průmyslový vzor na zábradlí a na kovové konstukce -maloseriová výroba pro BOSCH a další.

Malířské a natěračské práce: -malování bytových a nebytových prostor -dekorační nátěry -nátěry oken -nátěry střech, zámečnických prvků, fasády, chaty i sruby -úpravy všech povrchů ve stavebnictví pomocí profesionální techniky AIRLESS -větší zakázky po celé ČR.

Montáž: -průmyslové a domovní elektroinstalace, hromosvody a centrální vysavače.