Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Bláhová Lenka, Ing. se zaměřuje na projektovou činnost ve výstavbě.

Široký sortiment stavebních a průmyslových barev. Laky a lazury na dřevo. Míchací centrum barev.

Společnost LASS kámen s.r.o. se sídlem v okrese Nový Jičín nabízí kompletní kamenické práce z přírodního kamene. Realizujeme například kamenné zdi, kamenné ploty, zahradní kamenné terasy, dekorativní zídky, schody z kamene, kamenné obklady, aj. Současně provozujeme v Příboru na ulici Místecká 472 prodejnu s železářským zbožím. Najdete u nás ...

Společnost Zámečnictví Ondřej Hutla se věnuje zámečnickým a svářečským pracím. Nabízíme kompletní servis od zaměření zakázky, zpracování grafického návrhu a cenové nabídky, přes samotnou výrobu, až po případnou konečnou montáž. Zámečnické a svářečské práce, výroba: - vrata - brány - zábradlí - ploty - schody - mříže, okna, katry - ...

František Miksa se zaměřuje na elektroinstalační práce, včetně montáže hromosvodů.

František Bareš se zaměřuje na elektroinstalační práce.

ELEKTRO - SERVIS společnost s ručením omezeným (spol. s r.o.) se zaměřuje na slaboproudé i silnoproudé elektroinstalace, kompletní elektromontáže včetně revizí.

Společnost Babilon elektromontáže s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby v oblasti elektroinstalací a elektromontáží. Dále provádíme montáže a opravy elektrických zařízení a zabezpečovacích systémů. Samozřejmostí je také zajištění revizí. Naše firma sídlí v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Práce, služby: - elektromontáže - ...

Výkopové a zemní prace ruční i strojem, malířské práce, čištění dlažeb na klíč, pokládka venkovních dlažeb a zámkové dlažby, vyklízení pozůstalostí, bytů, sklepů a dvorků, demolice strojem a pomocné práce. Práce poskytujeme v rámci Jihomoravského kraje.

Truhlářství, podlahářství

Bohuslav Straka se zaměřuje na rekonstrukce a opravy střech, okapů a tepelných izolací.

Bohuslav Píška se zaměřuje na malířství, lakýrnictví a natěračství.

Bohuslav Augustin se zaměřuje na zednictví, pokrývačství, tesařství a izolatérství.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Zemní práce, přípravné a dokončovací například vodovodní přípojky, kanalizační přípojky, plynovod, zámkové dlažby, bourací práce větších rozsahů, základové desky, zednické práce a rodinné domy na klíč. Výkopy inženýrských sítí na klíč, včetně pokládky.

Provádění staveb, projekční práce nebo samostatné práce inženýrské.

Elektro Strouhal, s.r.o. se zaměřuje na elektrikářské práce a opravy a revize elektrických zařízení.

František Bareš se zaměřuje na elektroinstalační a automatizační práce a na realizaci kamerových a bezpečnostních systémů..

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

František Veverka se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zednictví.

GCE, s.r.o. se zaměřuje na výrobu průmyslových produktů, zdravotní techniky a produktů pro vysoce čisté plyny.

Návrhy, realizace a prodej osvětlení, svítidel a světelných zdrojů.

Výkopové práce, pokládka optických sítí, kanalizační přípojky, elektro práce v oblasti nízkého i vysokého napětí a veřejné osvětlení.

H & H, s.r.o. Chotěboř - stavby - elektro - obchod se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a realizaci staveb.

HB Technology, s.r.o. se zaměřuje na realizaci elektroinstalací, výrobu rozvaděčů a projekci.