Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Komplexní montáž zdravotechniky a ústředního vytápění. Dodávka, prodej: - tepelná čerpadla - solární systémy pro ohřev vody. Stavební práce: - zednické - elektrikářské - topenářské - instalatérské.

Výroba, služby: -realizace galvanických technologií formou ucelených dodávek -dílčí dodávky, výroba z plastů, ocelové konstrukce, montáže zařízení pro průmyslové technologie -jednoúčelová a kusová zařízení pro galvanochemii -projekce a revize elektro, poradenství.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - barvy - nátěrové hmoty - ředidla - laky Výrobky: - syntetické barvy na železo a kov - syntetické barvy antikorozní - syntetická barva jednovrstvá - antikorozní rychleschnoucí barvy - základové a podkladové barvy - lazury na dřevo - silnovrstvé, slabovrstvé - impregnace, napouštědla, lepidla - ...

Zabyvám se technickým dozorem investora a zpracováním projektových dokumentací včetně inženyringu.

Kompletní řešení v oblasti vzduchotechniky pro bytové jednotky, domy i firemní prostory, restaurace, jídelny a kuchyně. Realizace zakázek od jednoduchých vzduchotechnických zařízení zajišťující odtah vzduchu nebo přívod vzduchu, až po rozsáhlé vzduchotechnické systémy se samostatnými vzduchotechnickými jednotkami.

Tesařské a pokrývačské práce, střechy na klíč, terasy, pergoly, zharadní domky, výškové práce.

Prodej, montáž, poradenství: -obklady, dlažba -ukončovací lišty, lepidla, spárovací hmoty, silikony, tmely, montážní pěny -vany, sprchové kouty, umyvadla. Doprava zdarma.

Výroba: -celodřevěné obaly (bedny, palety) -instalace dřevěných obkladů -hoblované zboží dle zakázky. Provozovna: Žďárská 501 Ždírec nad Doubravou 582 63 provozní doba: po-pá: 8:00 - 14:30.

Prodej: - kompletního sortimentu pro Vaši stavbu - HELUZ, H+H, YTONG, PORFIX, POLYSTYREN, KNAUF, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL a spousty dalších značek ..

KP Servis zajišťuje výškové práce, demolice komínů, montáž billboardů, bannerů Realizace střech, opláštění budov. Čištění vysokotlakým zařízením.

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Práce: -malířské -natěračské - tapetářské Služby: -natáčení videa, zpracování videa -videoslužby, Svatební video

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Stavební práce, izolace: - bazény a jezírka - hydroizolace střešních plášťů a teras - proti zemní vlhkosti i tlakové vodě - protiradonové - proti chemickým a ropným látkám.

Provádíme veškeré geodetické práce v inženýrské geodézii a katastru nemovitostí, za příjemné ceny a v rozumných termínech. V inženýrské geodézii nabízíme • Vyhotovování mapových podkladů pro projektové práce • Geodetické práce během výstavby • Zaměření a výpočet kubatur • Vytyčování staveb • Zaměřování skutečného provedení ...

Prodej: - l ožiska pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek SKF, ZKL-ZVL, NTN, FAG, INA, ložiska do nenáročných provozů ostatních výrobců např. GPZ, CHINA - gufer pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek Gumokov, INCO, KTT, CR - silenbloky zanček Gumokov a Rubena - spojovací materiál ...

Montáž sauny Upratovacie práce Kopírovacie služby Montáž sadrokartónu Vedenie účtovníctva Prenájom motorových vozidiel Pílenie, približovanie dreva Maliarske, natieračské práce Úprava zelene, terénne práce Výkopové, búracie, omietkárske práce Stolárstvo - výroba drevených výrobkov Výroba, predaj vírivých vaní a bazénov Reklamná, ...

Jsme zavedená společnost rodinného typu, působící v oblasti stavebnictví se specializací na konstrukce střech a ostatních dřevěných konstrukcí. V současné době zaměstnáváme cca 20 zkušených zaměstnanců, kteří jsou proškoleni v potřebných oborech. Vlastníme ke své činnosti potřebné certifikáty jakosti a na své výrobky vydáváme Prohlášení o shodě ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Výroba: -břidlicové střešní krytiny, obklady a dlažby -komponenty pro pokrytí komínů. Doplňky: -úžlabí oboustranné -lemy střech -okapy jednoduché a dvojité -hřebeny -nároží -komíny.

Výstavba: -kopané studny -vrtané studny -vsakovací jímky -přípojky Vyhledávání vodního zdroje.