Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Nabídka kominických služeb: pravidelné kontroly a čištění spalinových cest revize Vložkování a frézování komínů Opravy komínů Poradenství

Výroba: -rozvaděče NN do 1600 A. Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektro, elektromontáže -elektroinstalace -řemeslo-elektrikář -zámečnické práce-drobné. Revize-ruční nářadí.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Společnost SELP servis, s.r.o. nabízí zákazníkům zámečnické a obráběčské práce, frézování a svářečské práce. Zajišťujeme opravy na lokomotivách a kolejových vozidlech. Jsme poskytovatelem servisních služeb pro České dráhy a opravujeme kolejová vozidla.

Kompletní podlahářské práce: - instalace dřevěných i laminátových podlah - pokládka, broušení - instalace schodišť - podbíjení krovů - koberce, PVC, OSB desky, kročejové a tepelné izolace.

Pobočka. Distribuce přístrojů, nástrojů a doplňků k průmyslovému značení. - značení mikroúderem SIC MARKING - značení rytím SIC MARKING - značení laserem SIC MARKING - elektrochemické značení Universal Marking Systems - průmyslové popisovače FIXOLID, kuličkové a lakové popisovače, tekutá křída - ruční razidla do kovu, výroba razidel na ...

Klempířské, pokrývačské, tesařské práce. Montáž břidlice. Rekonstrukce historických památek.

ZAKR STAV se zabývá tesařskými a krovovými konstrukcemi dřevostaveb, rekonstrukce bytů a domů, instalatérské práce.

Výškové práce. Práce ve výškách pomocí horolezecké a speleologické techniky. Nátěry a opravy fasád, střech, komínů, výtahů, výtahových šachet, ocelových konstrukcí. Mytí, čištění: - okna, prosklené stěny, světlíky.

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře, zimní zahrady, prosklené stěny včetně veškerého příslušenství (sítě, parapety) - žaluzie (horizontální, vertikální) - výroba, montáž PVC okna a dveře profily KOMMERLING.

Výroba, montáž a prodej: -plastových oken a dveří - systém REHAU. -kompozitová okna- systém REHAU GENEO -hliníkové okna a dveře ALURON. Maloobchod, prodej, montáže, dodávka: -příslušenství pro plastová okna a dveře -interiérové dveře -garážová vrata HORMANN -zimní zahrady.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Nabídka komplexních architektonických služeb a projekční činnosti. Nabízíme komplexní zajištění projektů staveb, poradenskou a inženýrskou činnost od úvodní studie až po kolaudaci. Naše práce zahrnuje široké spektrum témat v oblasti novostaveb, rekonstrukcí, interiérů, designu a urbanismu.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy objektů - elektromontáže včetně revizí - autodoprava.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Firma Stěhování Dopraváček René Nováčka s dlouholetou tradicí zajišťuje veškeré stěhovací a vyklízecí práce včetně zajištění přepravy po celé České republice i Evropské unii. Kompletní stěhování v ČR a EU: - levné a rychlé stěhování bytů a firem, kanceláří - nonstop příjem zakázek - ZDARMA 800 888 408 - stěhování objemného a těžkého ...

Autorizovaný technik. Stavební rozpočty. Inženýrská činnost. Příprava staveb. Stavební dozor.

Komplexní služby v oblasti geodetických prací: - zaměřování budov - dělení pozemků - pozemkové úpravy - vytyčování hranic či polohopisné a výškopisné studie - poradenství v oblastech katastru nemovitostí a geodézie.

Zastupujeme klienty po dobu realizace stavební interiérové zakázky - od výběrového řízení, projektové dokumentace, přes stavební dozor, až po kolaudaci.

Práce: -kamenictví, kamenické: -dlažby, obklady, schody -hroby, pomníky -kašny, fontány -krby, parapety, kuchyňské desky -balustrády, podezdívky, sokly, sloupy -restaurování památek -sochařství.

Vinci Facilities Česká republika, s.r.o. je společnost zabývající se facility managementem, technickými zařízeními budov a dodávkou silnoproudých a slaboproudých elektroinstalací. Společnost je součástí mezinárodní skupiny Vinci, která má přes 9000 zaměstnanců ve více než 20 zemích. Vinci Facilities nabízí řešení na míru pro všechny typy ...

Vysoušení a trvalá izolace vlhkého zdiva staveb - elektrofyzikální elektroosmóza DryPol system. https://www.hydroizolace-elektroosmoza.cz/ https://www.drypol.sk/ https://www.pujcovna-stavebni-leseni.cz/

Velkoobchod, maloobchod: -koupelnové studio -vodovodní baterie -vany -sprchové kouty -sprochové boxy -masážní boxy -parní lázně -koupelnový nábytek -masážní panely -koupelnové doplňky -sanitární keramika -obklady a dlažby -koupelnové radiátory.

Montáže: - sádrokartonové systémy RIGIPS - příčky, podhledy, podkroví, bezpečnostní příčky do bank, vysoké příčky haly, obklady stěn, podlahy. Montáže sádrovláknitých systémů Rigips a Fermacell, obloukové stěny, příčky. Řešíme design, akustiku, bezpečnost, požární odolnost. Montáže kazetových podhledů OWA, AMF, Armstrong . Montáže akustických ...