Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Stavební firma OLSTAV spol. s r.o. provádí: - stavby na klíč - rodinné domy

Malířské a natěračské práce. Malířské práce vetších rozsahů, drobné zednické práce v rámci malířské činnosti, nátěry fasád a střech.

Firma František Toula provádí veškeré pokrývačské, klempířské a tesařské práce. V rámci naší činnosti realizujeme nejen nové střechy, ale také opravy a rekonstrukce střech stávajících. Dale nabízíme montáže střešních oken, konzervace dřeva proti škůdcům a drobné stavební práce. Působíme především v okrese Benešov. Naše činnost: - ...

Kompletní čištění střech, fasád a dlažby od mechu a nečistot, renovace střešní krytiny, nátěry střech.

Montáž, oprava: -elektroinstalace - elektrická zařízení.

Jsme součástí skupiny několika stavebních projektantů, architektů, interiérových designérů a specialistů v odborných profesích. Zajišťujeme servis v oblasti projekční / projektové činnosti a inženýringu (stavební povolení, územní rozhodnutí, ohláška) - projekce pozemních staveb (rodinné a bytové domy, haly, objekty veřejné vybavenosti, ale i ...

Projektová činnost: - předprojektový průzkum - projektová příprava stavby v rozsahu stavebního zákona - měřičské, zobrazovací a vytyčovací práce.

Služby: -zemní práce bagry CAT, KOMATSU -nákladní doprava TATRA 815.

Služby, práce: -malíř, natěrač.

Dodávka, montáž: -střesní okna -střešní krytina Bramac -sádrokartonové konstrukce -eurookna TTK. Služby: -tesař, montáž vázaných konstrukcí, pokrývačské práce. Kompletní dodávka a realizace střech.

Služby: Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Projekce, výstavba: -rodinné a sluneční nízkoenergetické domy na klíč. Poskytování inženýrských služeb.

Rekonstrukce, opravy: -střechy

Inter-Styl Výroba, prodej, truhlářství: - jídelní a konferenční stoly z masivu (buk, dub) a z dýhovaných polotovarů -masivní a dýhovaný nábytek - židle - zakázková výroba interiérů.

Společnost Zemní práce MITOP s.r.o. provádí zemní práce: • Výkopy základů a základových pásů • Zhotovení komunikací a parkovišť • Terénní úpravy a hutnění • Zemní práce menšího rozsahu Také se specializují na kontejnerovou dopravu - zajistí Vám odvoz: • Stavební suť, sypké materiály, beton, zeminu • Objemný, biologický nebo směsný ...

Práce, služby: -stavební -zednické -instalatérské.

Stavební firma Služby: - provádění staveb - rekonstrukce

Malířské a natěračské práce. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Prodej: - elektrické nářadí a příslušenství.

Výkup, prodej, leasing, autobazar: - nákladní vozidla, nákladní automobily, - stavební stroje.