Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výškové práce: -rizikové kácení stromů. -odstraňování rampouchů ze střech.

Klíčnictví. Výroba: - klíče - autoklíče. Čipování autoklíčů. Nouzové otevírání bytů, aut, trezorů, zámků. Zámečnická pohotovost. Sídlo firmy: - Soběšovice 82, pošta Dolní Domaslavice.

Prodej: - zapuštěné a nadzemní bazény, příslušenství - zastřešení - vířivé vany - bazénová chemie. -instalacni vodomateriál -servis bazenu

Instalace, rozvod: -plyn, plynová zařízení.

Činnost: - zateplování budov - fasády - klempířské práce - dodávka, montáž střešní systémy - nátěry, malby

Pokrývačské a klempířské práce. Výstavba, údržba, oprava, rekonstrukce: - střechy - šikmé, rovné - zateplení střech - montáž foliových systémů (Alkorplan atd.) - hydroizolace rovných střech - výměna střešní krytiny - zhotovení nového krovu. Stavební práce: - zatepování fasád bytových, panelových a rodinných domů - stavba - ...

Práce: - instalatérské - topenářské - montáže kotelen - plynařské práce a revize - podlahové topení - konvektory.

Prodej, montáž: - dveře, zárubně. Prodej, maloobchod: - eurodveře - celoskleněné dveře - vchodové dveře Interiérové a venkovní kování. Stolařská výroba: -kuchyňské linky -šatní skříně -dřevěné postele. Nábytek na míru.

Obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů. Oblasti: - inženýrsko-dodavatelská činnost, - výroba a servis speciální výpočetní techniky pro průmyslové použití, - velkoobchod s komponentami pro průmyslovou ...

RHS bydlení s.r.o. se zaměřuje na výstavbu dřevostaveb na klíč - bungalovy, patrové domy a individuální projekty.

Přesná strojírenská výroba. Činnost: - kovoobrábění, kovoobráběčství, třískové obrábění - frézování svařenců, odlitků - soustružení - zámečnictví - výroba - kovové spotřební zboží. Vše do maximální hmotnosti 20-ti tun. Opracování provádíme na konvenčních i CNC strojích. Svařování, navařování. Repase, opravy, montáž: - strojní díly, ...

Stavební firma: -zakládání staveb -piloty, mikropiloty, štětové stěny, zemní kotvy -těsnící stěny, jílocementové těsnící stěny -zemní a výkopové práce -vrtání studní -sanace sesuvů -pažení stěn výkopů -zabezpečení geologických a hydrogeologických prací.

Firma KMI.stav.s.r.o. se sídlem v Pardubicích nabízí stavební práce. V rámci naší činnosti realizujeme především výstavbu rodinných domů a rekonstrukce budov a bytových jader, kdy pro vás připravíme také 3D grafický návrh vaší nové koupelny. Současně provádíme také stavbu bazénů a pokládku zámkové dlažby, včetně výkopových prací. Dále nabízíme ...

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

Elektroinstalace: -montáž -údržba, opravy, revize, projekty -revize hromosvodu, nářadí -montáž, regulace, měření -vytápěcí systémy -zabezpečovací systémy

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě (technický dozor investora) - výkon koordinátora BOZP na staveništi - projektové - zprostředkování prodeje nemovitostí, zpracování všech druhů smluv a úkonů souvisejících Účetnictví a daně. Praní, žehlení a mandlování prádla.

Wellness a lázně Caretta Spa - výroba kompletního sortimentu produktů a technologií v oblasti SPA, projektování wellness: - vířivky - Kneippovy lázně - parní lázně - sauny - ochlazovací systémy - profipref.

Klempířství, tesařství. Ploché střechy.

Pokrývačství, tesařství. Ploché střechy.

Služby - projekční činnost občanská, průmyslová - inženýrská činnost - projekty silnoproud, slaboprod - stavební dozor - měření a regulace - řídící systémy budov.

Služby: - měření, revize, kontrola bezpečnostních parametrů u tvářecích strojů - revize elektrických spotřebičů - měření hladiny hluku v místech obsluhy a v pracovním prostředí.

Služby: - silnoproud - slaboproud - projekce - instalace - fotovoltaické systémy - automatizace a MaR. Prodej: - fotovoltaika - transformátory.

Firma zabývající se konstrukcí a výrobou dřevěných přepravních obalů pro tuzemskou, mezinárodní a zámořskou přepravu, tak i samotným balením, fixací strojů a výrobků. Dřevovýroba. - konstrukce a výroba dřevěných beden - prodej velkoplošných materiálů (překližky, osb desky, sololitu, mdf, dřevotřísky) - prodej řeziva - pořez kulatiny.