Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Tesařské práce Truhlářské práce Hydroizolace Oplocení Sádrokartonové práce Obkladačské práce

Petr Božek se zaměřuje na revize domácích instalací, hromosvodů, průmyslových zařízení, spotřebičů a na opravy elektrických instalací.

REELZA elektro s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize, instalaci kamerových a zabezpečovacích systémů a na prodej materiálu elektro.

Ludvas Trade s.r.o. provozuje betonárnu, zaměřuje se na nákladní dopravu, výkopové a zemní práce, stavební činnost a prodej stavebnin a ekopaliva.

Ateliér Ja-Mar s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, měření a regulace, instalaci počítačových sítí, kamerových systémů a požárních zařízení.

Architektonická a projekční kancelář. Projektování pozemních staveb: - studie - projekty pro územní rozhodnutí - stavební povolení - prováděcí projekty a realizační dokumentace staveb. Inženýrská činnost: - návrhy a projekty interiérů. Ateliér: - Opava, Olbrichova 13.

Kamenictví. kamenické práce: - náhrobky - pomníky - kuchyňské desky z kamene - terasové schodiště - opékací rošty na gril - umyvadlové desky - obložení krbů.

Stavební firma. Komplexní práce: - novostavby a rekonstrukce rodinných domků, obytných budov a bytového fondu, přístavby a nadstavby budov - půdní vestavby - stavby pro podnikatelské účely - administrativní budovy, stavby pro výrobu a služby, sklady - doplňkové stavby - garáže, hospodářské budovy - stavby zahradní ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Čištění a praní textilu a oděvů -Zprostředkování obchodu a služeb -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

Truhlářství, podlahářství -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Tapetování a sklenářské práce Malířství, lakýrnictví, natěračství Zednictví

Stavební firma - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - pokládka podlahového topení.

Služby: -zpracování kamene. - renovaci kamene - broušení kamene - výroba hrubých kamenných prvků včetně schodů, dlažeb a koryt a jiné práce - obklady zdiva

Zámečnické práce: -svařování MIG, TIG, hliník. -ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. -obráběcí centrum - obrábění, soustružení, vrtání. Výroba: -CNC výroba plastových šneků.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské.

Práce: -zednické. -sádrokartonářské.

Nabízíme stavbu roubenky či srubu na klíč. Kromě toho se věnujeme také všem ostatním dřevostavbám, montáži zahradních domů, altánů i výrobě dřevěného nábytku.

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - zpracování dokumentace - poradenství - kontrolní činnost - školení - vyšetřování pracovních úrazů Požární ochrana - poradenství - školení - kontrolní činnost - dozor při hromadných akcích - zpracování dokumentace Revizní činnost pro vyhrazená technická ...

Velkoobchod a maloobchod pro truhláře, stavebníky i kutily: -stavební materiál -nářadí. Zateplení fasád, fasádní studio.

Domovní instalatérské práce: - topenářství, topenářské práce - vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Kompletní dodávka materiálu. Drobné zednické práce.

V dnešní době se mluví pořád častěji o energii. Společnost ZTC Holding se proto zaměřila na tuto důležitou oblast. Naše společnost Vám přináší kvalitní technologie pro výrobu energie z obnovitelných zdrojů, jako solární moduly, solární kolektory, tepelné čerpadlo. Díky výběru nejkvalitnějších komponentů z Německé, Norska, Taiwanu, ale i z čínské ...

Práce: - zemní a výkopové. Služby: - přeprava materiálu.