Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, montáž: - plastová a hliníkova okna

Činnost: - stavební činnost - rodinné domy - termovize - montáže technologií

Zemní práce. Terénní úpravy, výkopy, kanalizace. Demoliční práce. Pronájem, půjčovna: - stavební technika - nákladní technika - kontejnery.

Autorizovaný technik pro pozemní stavby. Stavební dozor, projektová dokumentace, poradenství.

Práce: - elektromontáže - domovní přípojky - elektroinstalace - veřejná osvětlení - elektrovytápění. Projekční práce: - elektro. Smluvní partner ČEZ: - středisko služeb ČEZ (obchodní kancelář).

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytová výstavba Stavební projekce.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře . - interiové dveře - PORTA - Vchodové dveře -fa SETTO. HDK s.c., CAL - Parapety - plastové, pozink, hliník, kámen - Plovoucí podlahy

Truhlářství. 1. Česká indiánská zbrojovka ve Velké Polomi. Výroba: - luky - šípy - indiánské doplňky.

Prodej: - oleje, vosky, barvy, laky, lazury, mořidla na dřevo - odstraňovače barev a laků, odšeďovače - přírodní oleje a vosky - štětce - brusivo - míchací poháry - filtrační sítka - ochranné pomůcky Míchání, tónování nátěrových hmot: - PLUS, Ilva, Tikkurila, Klumpp - barvy a laky v RAL, NCS, TVT - lazury.

Pokládka: - lité anhydritové, epoxidové a cementové podlahy

Stavební práce, zednické práce, rekonstrukce bytů a domů, stavby budov a rodinných domů, stavby na klíč, podlahářské práce, obklady, dlažby, výstavba plotů, malířské práce, montáž sádrokartonů a podhledů, vodoinstalační práce, topenářské práce, elektrikářské práce, bourací a demoliční práce, zemní a výkopové práce, zateplování fasád, úklidové ...

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2007, ISO 14001:2005, OHSAS 8001:2005. Montáž, rekonstrukce, opravy, revize elektrických zařízení převážně pro ČR: -rozvodny, trafostanice nízkého i vysokého napětí -vnitřní i venkovní instalace v průmyslových a bytových objektech -kabelové rozvody elektro i telekomunikační -bleskosvody, ...

Projektování pozemních staveb - dozorování stavby - autorský a technický dozor.

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práce pro byt, dům, zahradu - malířské práce - údržba zeleně - podlahářské práce - montáž žaluzií.

Projektová činnost - vypracování projektů pozemních staveb - vypracování požárně bezpečnostního řešení staveb.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně - postele.

Prodej, montáž: - ploty - pletivo - branky, brány - vrata - železářství - spojovací materiál

Petr Vyšata se zaměřuje na dovoz náhradních dílů na pracovní plošiny, pronájem plošin, lešení a stavební mechanizace.

Josef Beránek se zaměřuje na služby v případě vodovodní havárie a opravu rozvodů vody.

Vodoinstalatérství, topenářské práce. Instalace, rekonstrukce, servis: - voda - topení - plyn.

Pomocné stavební práce, výkopové práce bagrem, odvoz materiálu.