Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba: -instalace fotovoltaických elektráren na rodinné domky, velké užitkové objekty i na volné pozemky. Hlavní adresa: Karlovo nám. 319/3 PSČ 12800 Praha 2

Prodej: - písek - kačírek - štěrk - okrasné zahradní kameny - podornice.

Tepelné izolace, hydroizolace, výškové a stavební práce.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Činnost: - příprava a realizace investičních záměrů staveb - projektová činnost - vizualizace projektů - koordinátor BOZP.

Výroba, montáž, prodej, servis: - garážová a průmyslová (sekční, rolovací) vrata - předokenní rolety - vjezdové brány (posuvné samonosné, křídlové) - parkovací systémy - plastová okna - okenní parapety (venkovní, vnitřní) - markýzy - mříže - stínící technika.

Jsme firma z Opavy a zákazníkům zajišťujeme dodávku, montáž a servis kompresorů a pneumatického nářadí. Kompresory dodáváme pístové olejové a pro potravinářství pístové bezolejové. Dodáváme také kompresory šroubové a to i v provedení s frekvenčními měniči. Ke všem dodaným kompresorům zajišťujeme záruční i pozáruční servis a dodávku ...

Montáž, opravy, revize, kontroly a zkoušky plynových zařízení.Opravy plynových sporáků a pl. průtokových ohřívačů - pouze zn.MORA.

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

Naše společnost je zaměřena na provádění pokládky všech podlahových krytin.Parkety-Michal Bolehovský Specializujeme se především na masivní dřevěné podlahy, pvc, vinyl a koberce, včetně podkladů. Navrhneme komplexní řešení vaší rekonstrukce zdarma zhodnotíme stav podlahy vypracujeme cenovou nabídku. Realizace nových podlahových systémů a ...

Oprava, servis, plynoservis : Bereta, Dakon, Unical, Therm, Immergas, Viadrus, Attack ..... atd. Revize kotlů tuhé palivo: Kovarson, Viadrus, Attack, Opop, Dakon, Benekov...........atd.

Truhlářství, podlahářství

BORT s.r.o. se zaměřuje na svařování a zámečnické práce.

BP-PB, s.r.o. se zaměřuje na prodej mini-bagrů, mini-rypadel, mini-dumperů, vozíků a dalšího zařízení usnadňující práci na zahradě.

Výroba: -elektrické rozvaděče -měděné lampy -elektrické pece pro vytvarovací rámy.

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

ROBET design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí, bran a oplocení, skleněných dveří, příček a stěn, pergol a mnoho dalšího.

instalace a prodej topných fólií a infrapanelu značky HEAT DECOR - autorizovaný partner

Truhlářství. Výroba: - vnitřní a venkovní dveře a zárubně z masivu i atypické - celodřevěná schodiště - okna - nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: - koupelnové studio - PŘÍMÍ DOVOZCI DLAŽEB A OBKLADŮ ZE ŠPANĚLSKA - španělské obklady a dlažby PERONDA, APARICI, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitární keramika, CATALAŇO - veškeré vybavení koupelny . Grafické zpracování návrhů koupelen a interiérů podle přání zákazníka.

Nabízíme: - průmyslové izolace potrubí - tepelné, chladové, technické - montáže opláštění a zastřešení objektů - působíme v celé ČR

Malina Rekonstrukce V oblasti stavebnictví působíme na českém trhu již více než 15 let. Širokým sortimentem našich služeb pokrýváme plně požadavky našich zákazníků na kompletní dodávky jedinou firmou, což s sebou nese výhody návaznosti prací při jakýchkoliv adaptacích bytů či domů a objektů. Provedeme např. rekonstrukci elektroinstalace, ...

Dalibor Pařil se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a obráběčství.

Zámečnictví, nástrojářství, CNC obrábění - frézování