Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -malířské nátěrové hmoty -fasádní barvy -syntetické nátěrové hmoty -vodouředitelné nátěrové hmoty -nitro barvy -vypalovací nátěrové hmoty -olejové a fermežové nátěrové hmoty -epoxidové nátěrové hmoty -polyuretanové nátěrové hmoty -chlorkaučukové nátěrové hmoty -bezbarvé laky -silnovrstvé a ...

Maloobchod, prodej: - barvy (fasádní, interiérové, syntetické) - laky - malířské potřeby - ředidla - tónovací centrum - komplexní sortiment laků, barev. Tónování barev.

Lubomír Němec se zaměřuje na montáž, zkoušky, revize a opravy elektrických zařízení.

Luboš Šimka se zaměřuje na zkoušky, revize, opravy a montáž zdvihacích a elektrických zařízení

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Pokládka dlažby - zámkové, kamenné, venkovní.

Stavebně truhlářské výrobky. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, montáž, kompletní servis. Dveře: -s přírodní dýhou a lakem -certifikovaný prodejce pro interierové dveře SAPELI -velký výběr skleněných výplní -masiv i dýhované včetně obložkových zárubní -bezpečnostní s kovovým jádrem, protipožární (požární) BEDEX, SAPELI ...

Martin Rychlý se zaměřuje na dodávku hydroizolačních materiálů.

Martin Pošvic se zaměřuje na kominictví, vložkování, frézování a čištění komínů.

Metal Pipa, s.r.o. se zaměřuje na prodej nářadí, výkup kovošrotu, provozuje čerpací stanice, bazar a prodává jablka.

Elektroinstalace bytových i nebytových prostor. Stavební práce.

Hodinový manžel, služby: - elektrikářské práce - instalatérské práce - zednické a obkladačské práce - truhlářské práce

Revize elektroinstalací a hromosvodů - revize elektrických spotřebičů a nářadí - revize elektrických zařízení a strojů.

Vodoinstalatérství, topenářství - instalatérské a topenářské práce - oprava, údržba a montáž kotlů - rozvody teplé a studené vody - podlahové i běžné vytápění - rekonstrukce kuchyní a koupelen.

Stavební úpravy, rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - podlahářské práce.

Zemní práce, vodovody, kanalizace, domovní přípojky, instalatérské práce, ČOV - čističky odpadních vod.

Malířské, lakýrnické a natěračské práce. Prodej dekoračních malířských válečků . Školení pro malíře.

Truhlářské práce. Výroba nábytku z masivu - kuchyně - vestavné skříně - postele - interiérové dveře.

Rekonstrukce koupelen, kuchyní a interiérů - obkladačské práce - truhlářské práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní. Zhotovujeme bezbariérové koupelny. Nabízíme také elektroinstalace bytů.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Elektromontážní práce - elektroinstalace, revize. Sádrokartonářské práce. Drobné stavební práce - zednické práce.

František Dohnal se zaměřuje na opravy, revize a montáž plynových zařízení.

Práce: - renovace koupelen - rekonstrukce bytů, rodinných domů - zednické práce - pokládka plovoucích podlahy, dlažby - montáž interiérových, vchodových dveří.