Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pavel Marek se zaměřuje na montáž, demontáž a pronájem lešení.

Firma David Pamula nabízí veškeré zednické práce. Provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, bytová jádra a mezi naše činnosti patří i sádrokartonářské a obkladačské práce či pokládka exteriérové i interiérové dlažby. Zednické, stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů, komerčních prostor - bytová jádra - obklady, dlažby - ...

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

TymServis.cz se zaměřuje na realizaci dveří, podlah a stěhování.

Stavební firma: -kompletní dodávky stavebních a interiérových prací na klíč -rekonstrukce -lité samonivelační potěry. Řemeslo: -zedník, obkladač, tesař, instalatér -malíř, natěrač, izolatér, montáž sádrokartonu, podlahář, stolař, zámečník.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Martin Klenor zařizuje: výškové práce Rizikové kácení stromů Vývoz odpadních vod z jímek, žump a septiků Pronájem - montážní plošina - traktor - výpomoc zemědělcům, zimní údržba apod.

Zednické práce: - rekonstrukce bytů - zateplování fasád - obkladačské práce - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce.

Tesař Lukáš Hrabovský realizuje: - dřevostavby - dřevěné domy - střechy - krovy - pergoly - altány - bednění. Rekonstrukce střech. Opravy krovů.

Kompletní domovní instalatérské práce vodo topo plyn zajistí Břetislav Přecechtěl z obce Halenkovice v okrese Zlín. Dodáme rozvody vody i solární systémy, provádíme montáže ústředního topení i revize plynových kotlů a zapojení elektrických i plynových spotřebičů. Při revizi plynových rozvodů u starších bytových domů je často odhalen ...

Revidováno s.r.o. se zaměřuje na revize různých druhů elektrických zařízení, spotřebičů a nářadí.

HP service s.r.o. se zaměřuje na dodávku fotovoltaických systémů, opravy elektroniky a na poradenskou činnost v oblasti energetiky.

Zednické a sádrokartonářské práce, obklady, dlažby, fasády a práce s kamenem.

Vladimír Vala se zaměřuje na elektromontážní práce, měření, regulace a revize elektrozařízení a montáž hromosvodů.

Zemní práce: - úprava terénu - výkopové práce - válcování. Nákladní autodoprava: - přepravy stavebních strojů, lesní a zemědělské techniky - odvoz suti - dovoz stavebních materiálů.

Práce tlakovým vozem: - čistění domovních odpadů, potrubí, domovní přípojky, domovní i venkovní kanalizace. Monitorování nástrčnou kamerou: - zjišťování poruch na domovních stoupačkách a vodovodních přípojkách.

Stavební firma: - projekce - inženýrská činnost - stavby rodinných domů, komerčních objektů, výrobních prostor - zemní práce. Půjčovna: - lešení - bednění stropů, základů - el. sbíjecí a vrtací kladiva - řezací technika - míchací technika - přívěsné vozíky. Provozovna: Střítež 14 739 59

Výroba: - ekologické vodou ředitelné barvy.

Společnost GREENCZECH ENERGY s.r.o. se specializuje na realizaci fotovoltaické elektrárny na klíč. Od dodávky až po vyřízení dotace.

Svářečské práce, stavby domů na klíč, rekonstrukce, zateplování půd.

AMM Otáhal sídlící v Kobylí na Moravě je výrobce a dodavatel rodinných bazénů a zastřešení, průmyslových nádrží a dalších výrobků s vysokou přidanou hodnotou, technologických celků pro chemii a průmysl. Z nabídky AMM Otáhal Vás může především zaujmout široký výběr bazénů, nádrží a zastřešení. Výroba, prodej: - plastové výrobky, zařízení z ...

Výkopové a bourací práce. Výkopové práce strojem i ruční, realizace inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, likvidace suti. Výkopy základů rodinných domů, bazénů, odpadů.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice, postele - skříně - obývací stěny