Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelen - montáž sádrokartonu

Práce: - klempířské - pokrývačské

Obkladačské práce, pokládka dlažeb, rekonstrukce bytových jader.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplení fasád - montáž sádrokartonu - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby

Služby: - elektromontáže - elektroinstalace - revize elektro

Montáž, opravy: - elektroinstalace - elektrická zařízení. Práce: - elektroinstalatérské, elektroinstalační. Revize elektro. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Sídlo firmy: - Novosvětská 92/22, Opava - Vávrovice.

Výroba a prodej střešní krytiny, obkladů a dlažeb z přírodní břidlice.

Michal Goněc zajistí truhlářské práce: - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - vchodové dveře.

Práce: - elektromontáže - elektrorevize - elektroinstalace - montáž hromosvodů.

Kaminické práce: - pískování - kamenictví - opravy hrobových dílů - opravy písma.

Výroba, distribuce: - energie - elektřina, plyn, voda, teplo, stlačený vzduch. Služby: - drážní doprava na vlečkách. Elektroúdržba: - revizní, projekční činnost - elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - elektroúdržbářské práce - školení.

OKASO s.r.o. se zaměřuje na servis a realizace rekuperace, vzduchotechniky, klimatizace a na prodej digestoří, hadic, mřížek a příslušenství.

Zednické práce: - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jáder - obklady, dlažby - zámkové dlažby - zděné ploty - zateplování - omítky štukové i dekorativní - malby, nátěry, nástřiky.

EBSpol s.r.o. se zaměřuje na poskytování stavebních služeb od návrhu po realizaci.

Výstavba, montáž: - zděné garáže - betonové garáže - plechové garáže - stánky, sklady, zahradní domky - garážová vrata. dveře, okna. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce. Pobočka: Jirská 855/19 70200 Ostrava Sklad: Areál hornického muzea OKD Pod Landekem 64 725 29, Ostrava-Petřkovice

Společnost RIPS projekt s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá projekční a inženýrkou činností. Předmětem projekční činnosti je tvorba projektové dokumentace, souboru schémat a výkresů pro popis stavby nebo stavebního procesu v papírové či ve formě digitálního výkresu. Vše je potřebné zejména v architektuře, průmyslu, stavebnictví a ...

Velkoobchod, maloobchod: - elektrospotřebiče - kotle - ohřívače vody - akumulační kamna - plynospotřebiče Služby: - zateplování objektů foukanou izolací. Návrh, montáž, servis: - klimatizace.

Michal Mayer poskytuje práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynových spotřebičů, domovních plynovodů - rekonstrukce koupelen - montáž solárních systémů pro ohřev vody.

Kominictví. Práce: - kominické - čištění, kontrola spalinových cest.

Milan Jurovatý zajišťuje práce: - sádrokartonářské - montáž minerálních podhledů - drobné zednické.

Přenechte realizaci průmyslové podlahy profesionálům. Naše společnost se zaměřuje na kompletní realizaci a rekonstrukci průmyslových syntetických a betonových podlah včetně izolací proti vlhkosti nebo radonu.

Jan Sedlák se zaměřuje na opravy, montáž, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Prodej - řezivo - kulatiny Pěstování lesa