Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, montáž, servis: - tepelná technika - topné systémy na olej, plyn a tuhá paliva, kotle - solární panely - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - radiátorové topení. Práce: - topenářské - instalatérské, vodoinstalatérské.

Prodej, montáž, servis, oprava: -vodo-topo-plyn -plynové zásobníkové ohřívače vody -kamna na propan -instalační materiál -průmyslové zboží. Služby: -čištění -kanalizace -ohřívače vody -kotlová tělesa mechanickou i chemickou cestou -kontrola anodových tyčí -Koupelnové práce vodo-topo-plyn.

Rekonstrukce a realizace bytových jader a koupelen, kompletní rozvody vody, kanalizace, topení i plynu. Dále výměny a montáže kotlů, otopných těles, plynových spotřebičů. Kotelny i nad 50KW, revize plynu, solární systémy a tepelná čerpadla. Nově strojní čištění odpadů a monitorování kanalizace.

Práce, služby: -instalatérské -topenářské -plynařské

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Plynoinstalace. Vodoinstalace.

Projekce, montáž, oprava, servis: -fotovoltaické panely -větrné elektrárny -solární regulátory -solární baterie -měniče napětí

Martin Grimm se zaměřuje na plynařské, topenářské a vodoinstalační práce.

GODEM s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, opravy v domácnostech, realizace a servis solárních panelů a mnoho dalšího.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -stavební projekce -udržovací práce na stavbách -podlahové vytápění -solární ohřev, kolektory, tepelná čerpadla.

Výhradní distributor energeticky úsporných systémů Wolf. Dodavatel podlahového a stěnového topení s polybutenovými trubkami gabotherm. Portfolio značky Wolf zahrnuje: -kotle s výkony od 11 do 5 800 kW -solární sestavy na přípravu teplé vody nebo na podporu vytápění -zásobníky na ohřev vody -akumulační zásobníky -vzduchotechniku.

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Stavba: - nízkoenergetické a pasivní rodinné domy na klíč.

Firma Nosek zemní práce s.r.o. se sídlem v okrese Rychnov nad Kněžnou se zabývá zemními a výkopovými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme např. přípravu terénu pro pozemní, dopravní i vodohospodářské stavby (srovnání celého pozemku do roviny nebo přípravu pro parkoviště, včetně odvozu a uskladnění zeminy a suti. Dále realizujeme výkopové práce ...

ZATEPLOVÁKY s.r.o. se zaměřuje na výrobu stavebních lišt a prodej stavebních systémů.

Rodinná stavební firma z Ústí nad Labem provádějící zemní, výkopové a stavební práce, základové desky na klíč, opěrné zdi, parkovací stání a garáže, realizace vodovodů a kanalizací, odvodnění pozemků a v neposlední řadě instalace ČOV a retenčních nádrží. Působíme v Ústeckém kraji.

Natěračské práce fasády, střechy, ploty Malířské prácemalování - byty a pokoje - školní prostory a školky - kanceláře a firemní prostory - ordinace a zdravotnická zařízen - schodiště - dekorativní výzdoba prostor Reklamní nápisy a loga na omítku Úklidové služby

Práce: -autoklempířské -svářečské -stavební -natěračské -zámečnické. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -nákladní silniční doprava.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Stavební firma. Služby: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - rekonstrukce, modernizace - výstavba rodinné domy, dům, byty - kompletní práce ve stavebnictví. Práce: - zednické - obkladačské - malířské - zemní, výkopové práce - sádrokartonové - klempířské - pokrývačské - demoliční - vzduchotechnické, ...

Rodinný penzion se se 3pokoji nachází v Telči.