Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Kominické práce kontroly a čištěni, vložkovaní, frezovaný dehtu, opravy atd.

Kompletní dodávka solárních systémů, topenářské práce, vodoinstalační a plynoinstalační práce

Tlakové a mechanické čištění odpadů a kanalizací. Frézování odpadů a kanalizace. Monitoring a trasování. Kanalizační služby. Nonstop servis 24/7.

Prodej a servis fotovoltaických systémů. Realizace fotovoltaické elektrárny na míru: - elektrárna s akumulací do vody - vyrobenou elektřinu posílá nejprve do běžných spotřebičů v domě a potom přebytky do bojleru - ostrovní elektrárna vhodná pro chaty, karavany - není připojena k distribuční síti a obsahuje baterie - hybridní elektrárna - ...

Práce: - rekonstrukce domů a bytů - podlahářské práce - obkladačské práce - demolice - elektromontáže - zednické práce.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - typové cihlové rodinné domky. Stavební projekce. Provozovna: - Kaminského 586/119, Ostrava - Nová Bělá.

Architektura, projekční činnost. Realizace-interiéry. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy. Rekonstrukce: - byty - rodinné domy - bytová jádra - koupelny. Výstavba: - podkroví.

Elektroprojekce. Elektromontážní práce, elektromontáže: - klimatizační jednotky - topné systémy - osvětlení včetně návrhů - slaboproudé elektroinstalační práce: - vnitřní kabelové systémy, telefonní a počítačové rozvody - pobočkové telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární ...

Zaměření, dodávka, montáž plastových oken a dveří.

Firma Josef Pirohanič - AUTOSLUŽBY se zabývá mezinárodní přepravou a také přepravou sklápěcími a valníkovými vozidly. Disponujeme širokým vozovým parkem - nabízíme tahače, návěsy, sklápěcí automobily nebo valníky a současně také nabízíme i přepravu nadměrných nákladů. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na jeřábnické práce, kdy ...

Práce: -kovářství -zámečnictví -lisování -tryskání -svařování

Malířské a natěračské služby. Malby, nátěry, tapetování na Zlínsku a v Jihomoravském kraji. Práce: - výmalba pokojů, bytu, kanceláří. - nástřik radiátorů.

Výroba, prodej: - dřevoobráběcí stroje Tepelná technika Tel. 494339134

Tepelné, zvukové a protipožární izolace z kamenné vlny na světové úrovni. Kamenná vlna zlepšuje kvalitu života miliónů lidí a pomáhá zmírňovat ekologické problémy, jako např. skleníkový efekt, smog a kyselé deště. Výborně tepelně izoluje, nehoří, tlumí hluk, dýchá a nevlhne. Izolace ROCKWOOL nabízí řešení pro zateplení střech, fasád, příček, ...

Realizace dřevostaveb z masivních dřevěných panelů a poskytování poradenství. Prodej velkoformátových masivních panelů. Sídlo firmy: - Čeladná 229.

Revize, kontroly, servis - plyn, elektro - plynová zařízení - elektroinstalace - tlaková zařízení - kontrola spalinových cest - oprava plynových kotlů.

Dodávka a montáž -dřevostavby -sauny -půdní vestavby -suché stavby -střešní okna VELUX. QUICK VENTILATION, QUICK MEDIUM.

Prodej vysokoteplotních izolačních materiálů a konstrukcí pro požární zabezpečení staveb.

Stavební práce a inženýrská činnost - stavby na klíč - rekonstrukce objektů - zateplování budov - technický a stavební dozor.

Technická kancelář. Pobočka Zlín. Prodej, pronájem, půjčovna: -lešení. -bednění.

PERI je největším výrobcem, prodejcem a nájemcem systémů bednění a lešení na světě. Pobočka Prostějov. Prodej, pronájem, půjčovna: -lešení. -bednění.

Největší výrobce, prodejce a nájemce systémů bednění a lešení : -stěnová, stropní bednění -bednění sloupů -překládaná lešení a šplhavé systémy -bednění mostů a tunelů -pracovní lešení na staveništích, v průmyslu -schodišťové systémy -zastřešení.

Dřevostavby: -obytné domy -zahradní domky, altány -rekreační chaty. Výroba: -mříže a zástěny -pergoly -ploty, vrata, branky -zahradní nábytek, doplňky.

Výroba: -koupelnové radiátory. -sanitární dělící stěny. -akátové terasy, podlahy.