Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
DASPRA BUILDING s.r.o. se zaměřuje na izolaci rodinných i firemních objektů, instalaci rekuperace, termografickým měřením a snižování energetické náročnosti budov.

Color služby s.r.o. se zaměřuje na prodej barev, zateplení, izolace, fasád, omítek, stavebních profilů, kotevní techniky a mnoho dalšího.

Půjčovna mobilního sudu s vířivkou. Pronájem vířivky - wellness u Vás doma s rodinou, na oslavu s přáteli, firemní akce i jiné příležitosti. Voda se vytápí pomocí kotle a dřeva. Napuštění vodou trvá cca 30min, vyhřátý sud na 36°C je zhruba za 2, 5 hod.

Kamenictví. Výroba: - hrobky, pomníky - jednohroby, dvojhroby - urnové hroby standardních i atypických rozměrů k uložení až osmi uren Sochařské práce. Bronzové doplňky, fotokeramika, portréty na pomníky.

Firma Dovhanyč STAVBY s.r.o. se sídlem v Praze se od roku 2019 se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámci své činnosti nabízíme především výstavbu domů na klíč, rekonstrukce interiérů i exteriérů, zednickými pracemi a přípravnými a dokončovacími pracemi. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na topenářské, instalatérské a ...

OKNA TPK s.r.o. zajišťuje prodej: - plastových oken a dveří - hliníkových oken a dveří - střešní okna, garážová vrata - žaluzie - balkónové a posuvné systémy

Společnost Lee Row, s.r.o. se zaměřuje na stavební a výkopové práce, rozvody elektra a vody, vzduchotechniku, osvětlení, zabezpečovací systémy a kolaudaci.

ALLSTAV CZ s.r.o. se zaměřuje na návrhy, projektování a realizaci nízkoenergetických domů.

Kamenictví Bačík, které je výrobcem litých podlah, schodů a parapetů z teraca, nabízí profesionální renovace podlah a zakázkovou produkci pomníků. Kamenictví z Olomouce Vám zabezpečí kvalitní produkci z prefabrikovaného teraca, jakožto odolného materiálu, který se nyní vrací do módy.

Pavel Struminský se zaměřuje na zámečnictví, nouzové otevírání dveří, montáž a servis zámků, kování a mříží.

Výškové práce: - fasády - rekonstrukce, revitalizace, odstranění plísní a řas, čištění, nátěry - střechy ploché i sedlové - rekonstrukce, opravy, čištění, nátěry - sněhové zachytávače - shazování sněhu - okapy - montáž, nátěry, opravy, čištění, vyhřívání - ochranné systémy proti ptactvu - tmelení, spárování - klempířské práce - montáž ...

Sdružení instalatérů Prodej - vodoinstalační materiál

Fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej, instalace fotovoltaických systémů, solárních kolektorů. Navrhnete vhodné řešení pro domácnosti i firmy. Značky, které nabízíme: Solax, Sofar Solar, Viessmann, Tripple Power, Amass, Pylontech.

Stavební klempířství. Výroba a prodej: -klempířské stavební prvky -střešní krytiny -veškeré klempířské materiály -poradenství v oboru klempíř.

Realizace staveb. Stavebniny. Internetový obchod, on-line prodej: - stavebního materiálu. Půjčovna: - nářadí - stavební techniky - stavební mechanizace.

Společnost 3AE s.r.o. se zaměřuje na individuální architektonické návrhy, projekci a realizace domů.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - komody.

Společnost DBH s.r.o. se sídlem v okrese Litoměřice se zabývá veškerou činností v oblasti dřevostaveb a nízkoenergetických domů na klíč. V rámci naší činnosti realizujeme vše od projektů až po výstavbu. Nabízíme buď již hotové typové domy nebo výstavbu na základě individuálních požadavků našich zákazníků. Naše činnost: - dřevostavby na klíč - ...

Naše firma se v okrese Plzeň zabývá veškerými komplexními zemními a výkopovými pracemi. Současně také nabízíme ubytování v pensionu s restaurací - "Pension a restaurace u Vlčků". Disponujeme bagrem se lžící na bagrování - rýha - 30/40/50/60 cm, svahovou lžící, včetně vrtání 150 mm a 250 mm. Současně nabízíme také demolice, odvoz suti, pokládku ...

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Provádíme strojně hlazené betonové podlahy, lité anhydritové i cementové podlahy.

Archtime s.r.o. je projekční a architektonická kancelář, navrhuje domy, komerční prostory a interiéry.

Ancane s.r.o. navrhuje a realizuje chytré byty, domy a kanceláře.

Širokou škálu sklenářských prací nabízí svým zakazníkům firma Sklenářství Tesař. Provádíme zasklívání oken, broušení skel, lepení zrcadel, řezání skel na míru, broušení a leštění hran nebo také smaltování skel. Sídlíme na adrese Šaldova 15, Praha. Práce, řemeslo: - sklenář - sklenářství. Práce, služby: - zasklívání oken, dveří - lepení ...

Jsme dřevozpracující podnik střední velikosti. Zabýváme se výrobou paletových přířezů a stavebního řeziva. Prodáváme taky piliny, krajinu a kůru. Specializujeme se také na prodej paliv. Kontaktní údaje a telefonní číslo naleznete na našich internetových stránkách. Obraťte se na nás!