Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Core2015 s.r.o. se zaměřuje na projekci, výstavbu a servis optických a kabelových tras.

VrtStavServis s.r.o. se zaměřuje na vrtání a čištění studní, zemní práce, elektroinstalace a výměny a montáže vodoměrů.

MEFRA s.r.o. se zaměřuje na servis, stěhování a montování výrobních linek, na průmyslové čištění suchým ledem, skladování a jeřábnické práce.

Bezpečí domova s.r.o. se zaměřuje na pravidelné kontroly, čištění, seřízení a opravy plynových kotlů.

Maropyll s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace zahrad, kácení stromů, zemní práce a provozuje e-shop se zahrádkářskými, vinařskými a hospodářskými potřebami.

Společnost G Trade spol. snr.o. z Brna se od svého založení roku 2006 věnuje importu, prodeji a montáži obkladových desek, závěsných a větraných fasád a tepelné izolaci.

Jsme stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce, jež se specializuje především na železobetonové monolitické konstrukce, opěrné zdi, skelety a jiné betonářské či tesařské práce.

Naše činnost je zaměřena na pokládku a renovace dřevěných parketových podlah. Zabýváme se podlahářstvím již 20 let. Pracujeme jen s kvalitními materiály, které zaručí dlouhou spokojenost našich zákazníků. Působíme v Jihomoravském kraji, v Brně a do okruhu 50 km. Součástí služeb je i zaměření a návrh, jak by vše mělo vypadat. Součástí je i ...

Hledáte projekční kancelář v Pelhřimově a okolí? Potřebujete vypracovat projektovou dokumentaci? Sháníte stavební dozor nebo koordinátora BOZP? Tohle a spoustu dalších činností Vám poskytuje náš projekční ateliér PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. Od roku 1995 se zabýváme kompletní projektovou a inženýrskou činností pro průmyslové stavby.

Služby: - autodoprava vozy Multicar - nákladní autodoprava. Prodej: - písek - štěrk - uhlí. Práce: - zemní práce.

Malířské, Tapetářské práce od roku 1997 ve městech Ostrava, Frýdek Místek, Havířov, Český Těšín, Nový Jičín a okolí

Dodání a montáž: - interiérových dveří - vnitřní stínící techniky - venkovní stínící techniky - balkonových sušáků. Služby: - hodinový manžel.

Truhlářství Vitaliy Markhyvka se sídlem v obci Chrást nad Sázavou v okrese Benešov se zabývá truhlářskou výrobou na zakázku. Součástí naší činnosti je výroba kuchyňských linek, schodišť, dveří, kancelářského nábytku, nábytku z masivu, ale také teras nebo pergol z široké škály materiálů, a to jak velkého množství laminátových desek, tak i z ...

Firma Rostislav Pospíšil se sídlem ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá veškerými stavebními a řemeslnými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme např. bourací a demoliční práce, zemní práce, výstavbu hrubé stavby či kompletní stavbu na klíč dle jejich požadavků. Naše činnost: - komplexní stavební činnost - zednické práce - ...

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Nabízíme kompletní lešenářské služby. Od roku 2000 poskytujeme velmi kvalitní služby v oblasti pronájmu lešení. Nabízíme pronájem, dopravu, montáž a závěrečnou demontáž různých druhů lešení Od trubkového přes pojízdné po hliníkové. Také poskytujeme ochranné sítě na lešení.

Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimních zahrad -garážová vrata -bezpečnostní mříže -sítě proti hmyzu -lamelové dveře. Prodej: -hliníkové profily -rattanový nábytek -sedací soupravy.

Rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, koupelen a sociálních zázemí.

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. Dodávka, prodej a montáž: - plastová okna, eurookna, hliníková okna, střešní okna - garážová vrata - zimní zahrady - vchodové a posuvné ...

Společnost EVEDER s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s topenářským, plynařským a vodoinstalačním materiálem a potřebami.

Prodej stavebního materiálu: - běžný prodej (zboží s DPH) - komisní prodej, stavební bazar. Zprostředkování výroby oken a dveří na míru.