Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Firma PERITO, která sídlí v Dyji u Znojma, je výrobcem akustických desek PERITO. Tyto ekologické desky jsou vyráběny recyklováním papírového odpadu bez přidání chemických aditiv (neobsahuje formaldehyd). Jsou vynikající alternativou OSB a sádrokartonových desek. Navíc jsou unikátní svojí dobrou protihlukovou vlastností již při jejich nízké ...

Prodej, dodávka, distribuce široký sortiment železářského zboží a domácí potřeby. Dodáváme spojovací materiál, vodoinstalační materiál, zahradní potřeby, stroje, nářadí a nástroje, řetězy a ocelová lana, brusivo, barvy, polykarbonátové a plastové střešní krytiny.

Prodej hutní výrobky a železářské zboží. Široký sortiment hutních materiálů a válcované výrobky INP, UNP, IPE, HEA, HEB, HEM, válcované profily, plechy, trapézové plechy, sandwichové panely, jekly, trubky, betonářská ocel a kari sítě. Sídlo firmy: Znojmo, Oblekovice 6.

Stavební firma, práce, stavitelství, rodinné domy na klíč: -stavby na klíč, občanské, inženýrské, průmyslové -opravy, rekonstrukce.

Služby: -montáž oken, dveří, garážových vrat a světlíků. adresa kanceláře: Otín 286 Jindřichův Hradec - Otín 377 01

Dobráklíma, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací, radiátorů, ventilátorů a dalších produktů.

Move In Ready s.r.o. se zaměřuje na projekci a stavbu rodinných domů na klíč, vodovodních, kanalizačních, plynoinstalačních a elektroinstalačních přípojek.

ELEKTRODOC s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, instalaci, údržbu a revize hromosvodů a na další elektroinstalační práce.

Společnost AC Vídeňská s.r.o. se zaměřuje na pronájem a správu nemovitostí a na revize a opravy elektrických zařízení.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce a provádí revize hromosvodů, tlakových nádob, plynových a protipožárních zařízení.

Kominictví Nádvorník a Snášel se specializuje na stavbu a servis komínů, revize, vložkování a další kominické činnosti.

IN-CHEMIE Technology s.r.o. se zaměřuje na prodej podlah, stěn, kamenných koberců, opravy kanalizací, stavební chemii a zalévací systémy.

Kominictví Kvapilík & Petřík se specializují na kontroly spalinových cest, vložkování, odstraňování dehtu a usazenin, revize a další kominické práce.

Výroba, kalkulace (cenová nabídka), konstrukce, dodávky na klíč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, svařence -výroba z oceli a nerezových materiálů pro vaši stavbu i rodinný dům -pasířské práce. Výroba: -zábradlí venkovní i interiérová (možnost dřevěná madla) -schodiště požární, točitá, jedno a víceramenná, atypická -brány a ...

Společnost NAVI Elektro s.r.o. se zabývá dodávkou a montáží rozvodů nízkého napětí (NN), rozvodů vysokého napětí (VN), slaboproudých zařízení (SLP) v resortu rodinných domů, výrobních a skladových hal a provádění úprav přípojnicových míst pro energetiku. Zabýváme se také projekční a inženýrskou činnost v oboru kompletní instalace NN, VN a ...

Revize, kontroly: - elektrických zařízení - plynových zařízení - tlakových zařízení - komínů a spalinových cest - zdvihacích zařízení - regálů a polic - požární zabezpečení.

Elektroinstalační práce: - opravy, údržba, rekonstrukce, nové montáže elektrozařízení a elektrospotřebičů - elektroinstalace v bytech, rodinných domech a vícepodlažních domech - revize elektroinstalace - revize elektrospotřebičů - revize elektrického ručního nářadí - revize hromosvodů.

Voda, topení, plyn, montáž - tepelná čerpadla, solární systémy, kotle - podlahové vytápění - rozvody vody. Činnost - topenářské práce - plynařské práce.

Provádíme strojově hlazené betonové podlahy pro občanské a bytové domy po celé ČR ve vysoké kvalitě.

Služby: - betonové podlahy Prodej: - stavební materiál

Firma EXPOFOREST s.r.o. provozuje v Kladně prodejnu s širokou nabídkou dřeva a řeziva. Součástí nabídky našich produktů jsou např. palubky (podlahové, obkladové), OSB desky, stavební řezivo, prkna, fošny, hoblované hranoly, plotovky, střešní latě, dřevěné brikety. Dále nabízíme také fasádní palubky, dřevěné podlahy, impregnaci dřeva, vazby, krovy, ...

Nabízíme zaměření podlahy, návrh vhodného typu krytiny a technické poradenství, kalkulaci, nákup a dopravu materiálu a nakonec i samotnou pokládku.

Internetový obchod, e-shop: - kabelové koncovky - lisovací, střihací a odizolovací nářadí - plastové výrobky (stahovací pásky, příchytky)

Malířské práce - dekorační malířské techniky Sádrové stěrky