Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Elektroinstalace, Opravy elektro, Měření a regulace, Návrh a realizace LED osvětlení

Solaris Expert Original s.r.o. komplexní energetická řešení pro domy, bytová družstva, firmy, obce a města.

Společnost YO Energy s.r.o. poskytuje fotovoltaické služby - špičkovou technologii, vyřízení dotace, záruky na 15 let a navíc rychlou montáž.

Stavební firma. Činnost: -výstavba budov -vnitřní rekonstrukce budov -rekonstrukce fasád -rekonstrukce bytových jader -ekonstrukce koupelen.

Služby nákladní vnitrostátní autodopravy: - nákladní autodoprava, - autojeřáby, jeřáby - pronájem autojeřábů - jeřábnické práce - zemní práce traktorbagrem - výkopové práce ruční strojní

Služby: -voda, topení, plyn -revize a servis plynových zařízení, provádění, změnu a ostraňování staveb -topenářství -vodoinstalace, plynoinstalace -koupelny instalace na klíč -centrální vysavače -solární korektory.

Stavební firma. Práce: -novostavby -rekonstrukce -demolice -zemní práce -průmyslové haly - RD na klíč.

Sklenářství, výroba izolačních skel, cnc opracování skel: - čiré, probarvené sklo - izolační sklo - bezpečnostní skla - lepení akvárií - pískování - rámování obrazů - polykarbonáty, plexiskla - střešní světlíky - zastřešení bazénů - lepení skla UV technologií - broušení a vrtání skla - výroba sprchových koutů - skleněné stěny a ...

Společnost Epoli (Czechia), s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem polyethylenové pěny. Pěnu dodáváme ve formě obalů, pásů, trubic, šňůr, sítěk, profilů a jiných zpracovaných produktů, jako jsou laminované desky nebo přířezy. Ekologicky šetrným způsobem vyrábíme expandované polyetylénové pěnové sáčky a další produkty, které nachází uplatnění v ...

Práce: -zednické, stavební -stavby na klíč -novostavby, rekonstrukce a přestavby -rekonstrukce-bytová jádra -sádrokartony -izolační a izoláterské -dlaždičské, dlažby -obkladačské, obklady -izolační -fasády -ZTI (zdravotně-technická instalace) -klempířské práce -pokrývačské práce -vodoinstalační práce ...

Výroba: -obiloviny, olejoviny-řepka, hořčice -mák. Vlnění: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autojeřáb AD080. Dřevovýroba: -zhotovení krovu -ostatní stolařské práce. Pila: -pořez, dřevo. Prodej: -řezivo.

Obklady z kamene. Stavební a výkopové práce.

Geodetické a kartografické práce. Geografické informační systémy GIS. Geometrické plány. Inženýrská geodézie: - vyznačení budov - rozdělení pozemku - věcná břemena - vytyčování hranic pozemku.

Společnost NS elektroCZ s.r.o.: - provádí elektroinstalační služby a revize, - zajišťuje výrobu rozvaděče, - zajišťuje montáže zabezpečovacích systémů.

Společnost Prokeš s.r.o. poskytuje své služby drobným odběratelům i velkým průmyslovým podnikům. Samozřejmostí je výroba nábytkového skla, zasklívání i lepení skla.

Vytváříme moderní pryskyřičné, betonové a vápenné stěrky. Betonové stěrky aplikujeme nejčastěji do koupelen. Děláme také benátský štuk do interiéru i exteriéru

Stavební firma, která se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných domů a chalup. Postaráme se o kompletní stavbu domu od vytvoření projektu pře zednické a bourací práce, zemní a výkopové práce a tesařské práce až po elektroinstalace, malířské práce, obklady a dlažby a vodu-topení-plyn.

Provádíme slaboproudé a silnoproudé instalace Instalujeme: - kamerové systémy - elektroinstalace - datové sítě - zabezpečení - telefonní ústředny

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Nabídka tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Výroba altánů, pergol a dalších staveb ze dřeva. Nabídka tesařství a pokrývačství. -kompletní realizace střech -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -výroba pergoly -montáž lešení.

Zakázková výroba dětských certifikovaných hřišť, přírodních zábavních center, lanových parků, venkovních učeben

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.