Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové ...

Poradenství, prodej, dodávky, montáž, servis: -solární panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -měniče napětí Fronius -konstrukční prvky Schletter -stavíme solární elektrárny na klíč -poradenství (návštěvnost, legislativa).

Jiří Brychta zajišťuje kompletní realizaci podlah.

Společnost CRP SERVICE, s.r.o. se specializuje na hliníkové okna, dveře a zahrady, prosklené stěny a fasády, sklohliníkové doplňky, montážní práce a projekce a konstrukce.

Společnost UAVONIC CZ, s.r.o. se zaměřuje na letecké videa a fotky, letecké inspekce, geodetické služby a vyvíjí a prodává drony.

Společnost Vaše studna s.r.o. se zaměřuje na budování vodojemů, vodovodního vedení, přípojek a vrtáním studen pro rodinné i rekreační domy.

G VEST s.r.o. podniká v oblasti stavebnictví, konkrétně: - výstavba, rekonstrukce domů - stavby na klíč, pasivní domy - půdní vestavby - zateplovací systémy - nabídka, prodej realit, nemovitostí

Společnost Mohlis Brno - je ryze českou společností, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1993 a poskytuje už 25 let profesionální služby v oblasti ochrany Vašeho majetku. V kompletním sortimentu služeb najdete bezpečnostní agenturu, online ostrahu, zabezpečení objektů nebo úklidové služby a facility. Společnost má své hlavní sídlo v Brně, ...

- úpravy vody - projekce TZB - hospodaření s vodou

Firma Milan Mihula nabízí svým zákazníkům již od roku 2005 veškeré stavební a zednické práce, což zahrnuje vše od kompletní stavby rodinných domků, rekonstrukcí objektů až po menší stavební úpravy. Specializujeme se především na zateplovací systémy budov a strojní omítky. Působíme převážně v oblasti Pardubického kraje, ale po domluvě jsme schopni ...

VSB Lighting s.r.o. se zaměřuje na prodej komponentů pro strojírenství, kotevní techniku, stavební chemii a na svém e-shopu má i široký výběr nářadí a komponentů.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

Topenářské práce Montáž - ocelové konstrukce Drobné zednické práce Svářečské práce Zámečnické práce Vodoinstalaterské práce

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Martin Maňásek se zaměřuje na elektroinstalační práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlů.

Firma se zabývá dodávkou litých a průmyslových podlah. Realizujeme lití anhydritových, cementových a průmyslových strojně leštěných podlah. Čerpání betonu, zhotovení základních desek.

Společnost Delogy Projects s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací a kamerové systémy, elektroinstalace, datové sítě a systémy kontroly vstupu.

Firma Malby Beránek se zaměřuje na renovaci fasád, omítky, lakýrnické práce, nátěry, malby a tapety.

Společnost A+J střechy s.r.o. se zaměřuje na pokrývačské, klempířské, tesařské a výškové práce.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

FAVOUR store s.r.o. se zaměřuje na prodej materiálu na pracovní desky a kuchyňské skříňky, dřezů a umyvadel, varných desek a obkladů.

Společnost Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína byla založena v roce 2016. Nabízí zemní práce, odvoz odpadu a suti, kanalizace. V případě, že budete mít poptávku pro některou z výše uvedených činností, neváhejte se na tuto firmu obrátit. Firma Mahero stavby s.r.o. sídlí na ulici K. Schwarze 1375/13 v Novém Jičíně v Moravskoslezské kraji.

Provádíme: - mikropiloty štětovnicové stěny-štětovnice piloty vrtané i CFA, hlavice, beranění laserem tenkostěnné těsnicí stěny, sanace sesuvů a hrází, konsolidační štěrkopískové piloty - zakládání staveb, včetně IG průzkumu a zpracování projektu.

Společnost Machala UB s.r.o. je Váš partner v oblasti realizace, rekonstrukce střech a montáže dřevostaveb. Působnost nejčastěji v regionu Zlínský kraj - Zlín, Uherský Brod. V oboru pokrývačství, tesařství, klempířství máme dostatek zkušeností, proto jsme schopni vyhovět požadavkům na kompletní dodávku střechy či dřevostavby. Realizujeme ...