Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Topení nejlevněji s.r.o. je montážní společnost, která prodává materiál a produkty týkající se topení, radiátorů, rozvodů, koupelen, kuchyní, solárních systémů a mnoho dalšího.

Smart stavby s.r.o. je stavební společnost zaměřující se na dřevěné a zděné stavby. Mezi oblasti činnosti společnosti se řadí i moderní tesařství, střechy a vazníky a základové desky.

Společnost BRYSTAN PRO s.r.o. se specializuje na stavební a elektrikářské práce, podlahové topení, satelitní a televizní techniku a na zemní, výkopové a zednické práce. Provozovna: Jižní 111/59, Olomouc

Reverz3D s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, poskytuje podporu v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Poradí si také s 3D modely a jejich realizací.

Silwer BLACK, s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce nemovitostí, technologické vybavení a informační technologie pro administrativní a technickou správu nemovitostí.

SPĚVÁK, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebních strojů, náhradních dílů, na půjčování stavebních strojů, renovací otvorů, bourací kladiva a mnoho dalšího.

Návrhy, realizace zahrad. Rekonstrukce zahrady. Výsadba zeleně. Závlahy. Instalace bran, oplocení. Stavba - zídky, opěrné zdi. Dřevěné prvky¨- zahradní domky, pergoly, posezení, lavičky.

Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad - zakládání trávníků - vč. pokládky travních koberců - stříhání stromů - i ovocných - čištění zanedbaných pozemků - odstranění ruderálního porostu - alejové výsadby - úpravy svahů - drenáže RD a BD vč. izolací - výkopové práce a další související činnosti.

Realizace průmyslové strojně hlazené betonové podlahy. Povrchová a barevná úprava průmyslových podlah. Doprava betonu a čerpání betonu.

Michal Berka nabízí pokládku obkladů, dlažeb i podlah. Zaměřuji se na zateplování rodinných domů. Provádím dokončovací stavební práce. Zabývám se dopravou do 3, 5 t.

Elektroinstalace. Revize elektro. Havarijní služba. Domácí telefony. Osvětlení.

Společnost Elma – Ing. Pavel Nováček ve Frýdku Místku se specializuje na prodej osvětlení a elektroinstalačního materiálu. Prodává široký sortiment svítidel pro průmyslové i občanské využití značek Philips, Massive či Globo. Stropní, bodová či LED svítidla, lustry, lampy a ostatní osvětlení můžete zakoupit také na našem eshopu. Navíc zde můžete ...

Firma zajišťuje dodávku litých podlah. Realizujeme anhidridové podlahy, betonový potěr a pěnu.

SEAMO spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej: - výkonové odpory - brzdné odpory pro frekvenční měniče - rozběhové odpory pro jeřáby - zatěžovací a ochranné odpory výkonů od 200W do 6MW. Dodávka generátorů, motorů od 10kW do 1MW, dodávky a instalace frekvenčních měničů a střídačů.

Pronájem systémové bednění: - stěny - sloupy - stropy - v oblasti výroby atypického bednění.

Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů, tesařské práce, malířské práce, elektroinstalační práce, montá.že vodo-topo-plyn. Stavební práce -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce domů a bytů. Zateplování fasád. Sádrokartony. Plovoucí podlahy. Zámkové dlažby. Tesařské práce-tesařství Pokrývačství, klempířství. Montáž ...

STAK - INVEST s.r.o. se zaměřuje na výstavby a rekonstrukce bytových domů, škol, administrativních budov, obchodních center a parkovacích domů.

David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.

VOSTALOVA OKNA, s.r.o. se zaměřuje na prodej prosklených stěn a zimních zahrad, plastových a hliníkových dveří a oken. Adresa kanceláře: Benetice 10, 675 06 Benetice

Michal Tretera se zaměřuje na montáže a údržbu elektrických zařízení, školení bezpečnosti práce, nabízí elektrizace a s tím související materiál a provádí revize plynových zařízení.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -společenské šaty -dětské šaty -šaty do tanečních -ozdoby na auta -doplňky. Prodej: -svatební oznámení -snubní prsteny -kytice -pánské obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadeřnice. Pujčovna: -čisticí stroje na koberce a čalounění KÄRCHER ...

Bulka s.r.o. se zaměřuje na klempířské práce, zateplení budov, mytí oken, kácení stromů a na další výškové práce.

Radek Ulmann provádí elektroinstalační práce, revize: - revize - elektrické rozvody, elektrická zařízení - elektomontážní práce - hromosvody - revize

Karel Hladík pracuje v oborech truhlářství, tesařství, podlahářství a pokrývačství.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.