Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

JKS-STAVBY s.r.o. se zaměřuje na anhydritové, betonové, průmyslové a venkovní podlahy, také si poradí s podlahovými krytinami.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

Společnost INTERFAS s.r.o. z Brna se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, terasové podlahy, dřevěné obklady a na další prvky.

Společnost Opravy a Repase s.r.o. se zaměřuje na truhlářské repase, lakýrnické práce a opravy oken a dveří.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Jiří Brabec se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku v privátních i veřejných prostorech, renovaci schodišť a na čalouněný nábytek

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

STOLAŘSTVÍ Jiří VODÁK se zaměřuje na ruční výrobu dřev pro stolní tenis nejen pro Evropu.

Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Společnost RIA energy s.r.o. dodává komponenty pro energetiku i průmysl. V oblasti energetiky zajišťujeme poradenství, dodávky, instalace a servis transformátorů a trafostanic všech výkonů.

Společnost REX střechy s.r.o. je prodejcem střešních materiálů pro firmy i osobní odběr. Zaměřuje se také na technické poradenství, kalkulace a rozvoz zboží.

Stolařství Macháček navrhuje a vyrábí kuchyňské linky, vestavěné skříně, schodiště a vybavení koupelen.

Pavel Mátl provádí klempířské, zednické, pokrývačské a tesařské krytiny. Postará se i o PVC střešní krytiny včetně izolace.

Společnost VAJKOL s.r.o. je stavební firma, která se zaměřuje na rekonstrukce, modernizace a stavby bytových a nebytových prostor.

Společnost TOP-TREND shop s.r.o. prodává koupelnové vybavení, vybavení pro instalatéry, topenáře a zboží pro oblasti týkající se vody, topení, plynu a zahrady. Adresa provozovny: Floriánské nám. 206/10, 796 01 Prostějov