Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy - přípravné a dokončovací stavební práce. Doprava.

Montáže, instalace: - měřidel a vodoměrů, měřidla a vodoměry.

Výroba: -kostry čalouněného nábytku, včetně zajištění čalounění -zakázkový nábytek všech typů z lamino desek. Prodej: -kuchyně na míru, ratanový nábytek, postele, sedací soupravy, obrazy a dekorace. -deskový materiál lamino, sololit, akulit, dřevotříska.

Projekční kancelář. Elektroprojekce. Elektromontáže, elektromontážní práce. Projekce, montáže: -elektrická zařízení -podlahové vytápění.

Zastoupení společnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahářské práce, pokládka podlahových krytin. Prodej: - podlahový materiál.

Naše firma se zabývá montážemi sádrokartonů. Dále pak děláme obklady, omítky a štukatérské práce. Pomůžeme vám s přípravou vašeho staveniště, tak jako vám zařídíme kompletační a dokončovací práce. Zařídíme vám i instalatérské práce. Zavolejte a dohodneme naši spolupráci.

Naší hlavní činností je podílení na projektech kompletního zateplení rodinných a bytových domů. Tyto projekty byly realizovány za pomoci nejmodernějších technologií v oboru. Díky těmto zkušenostem můžeme našim zákazníkům nabídnout nejmodernější metody zateplení rodinných a bytových domů. Mezi naše další hlavní činnosti patří aplikace vnitřních a ...

Projektová činnost ve výstavbě. Projektování elektroinstalací.

Zednictví Vodoinstalatérství, topenářství -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti ...

Výstavba: Novostavba bytového domu Vila RIVER na ulici Milíčova. Moderní a ekologicky šetrný bytový dům s 19 byty prosluněnými terasami s francouzskými okny, s parkovacím stáním a s uschovací kójí pro každou jednotku. Dispozice: -2+KK, 3+KK, 4+KK, s plochou bytů od 35m2 až po 115m2 budou přiléhat terasy o rozloze od 2 m2 až po famózních ...

Realizujeme dodávku a instalaci zařízení na úpravu vody pro byty, rodinné domy a průmysl.

E-shop s bytovými doplňky. Textil pro děti i dospělé s postavičkami Disney, zvířátky i dalšími moderními vzory. Dětské Disney doplňky, pomůcky do školy, hračky. Moderní kusové koberce i pro děti, běhouny, rohožky, schodové nášlapy.

Silniční stavitelství: -silnice, mosty, železnice -inženýrské sítě. Pozemní stavitelství: -stavby průmyslové -bytové -občanské -zemědělské. Kamenolomy, kamenivo, štěrk, štěrkopísek. Obalovny živičných směsí. Stavební mechanismy. Autodoprava. Inženýrské sítě. Plynovody, plynofikace.

Zemní a výkopové práce (minibagrem a minidumprem).

Klempíř, izolatér: -stavební klempířské a pokrývačské práce -montáž (i s izolací)-střechy, okapy, střešní okna, balkóny, lodžie, terasy -materiál-měď, titan-zinek, hliník, pozink.

Pronajem  vysokozdvižné montážní plošiny. Autoplošiny AVIA MP13, MP14, MP16, Tatra MP27 v lokalitách Ostrava, Frýdek-Místek, Havířov, Karviná, Třinec, Opava. Levné ceny. Pronájem lešení HAKI.

Činnost: - geodet - geodetické práce

Geodetické práce v Olomouckém kraji. Zajistí zaměřování a zpracování geometrických plánů, vytyčování hranic, poradenství s katastrem nemovitostí. Inženýrská a speciální geodézie.

Projekty staveb, rekonstrukcí, pasporty staveb. Stavební a bourací práce, vyklízení objektů, sečení trávy. Odhady cen nemovitostí. Odborné posudky.

Společnost Filip Vondra elektro a plynoslužby s.r.o. zajišťuje servis, kontroly a opravy plynových kotlů, elektrokotlů a topidel. Pravidelná údržba a čištění. Autorizovaný servis plynových kotlů značek Intergas, Protherm, Buderus (do 50 kW i nad 50 kW), Junkers - Bosch (do 50 kW i nad 50 kW), Viadrus, Vaillant, Viessmann Servis plynových ...

Naše společnost JCS CZ s.r.o. zajišťuje pronájem a prodej lešení a bednění. Působíme v Plzeňském kraji, kde realizujeme dodávky lešení pro panelové domy, ale naše zkušenosti nám dovolují realizovat v tomto oboru i složitější projekty.

Podlahářství v oblast Praha a Středočeský kraj. Nabídka, prodej, montáž: pokládka prkenné, dřevěné laminátové, vinylové, plovoucí, dýhované podlahy, palubky renovace starých dřevěných podlah "na klíč", broušení parket PVC podlahy, pokládání PVC lino - kl. slova výměna PVC podlahy v panelových domech rekonstrukce podlach ve školách, ...

Společnost PUK Servis s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a pozáručním servisem bytových dveří v Praze a Středočeském kraji. Nabídka našich služeb - prodej, montáž, servis dveří: - vstupní bezpečnostní interiérové bytové dveře - protipožární dveře (RC2, RC3) - dveřní zárubně a osazení - úprava dveří podříznutím - montáže prahu včetně. ...