Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby: - kamionová doprava - vnitrostátní, mezinárodní - sběrná služba - skladování Dodávka, montáž: - interiérové dveře - protipožární dveře - protihlukové dveře - kouřotěsné interiérové dveře - zárubně.

AG Enginnering s.r.o. poskytuje projekční a inženýrskou činnost.

Saunaprojekt s.r.o.zabezpečuje výrobu a prodej saun na míru: -infra sauny, domáci, venkovní, finské -saunová topidla -saunová kamna -saunové doplňky -parní kabiny.

ISS stavtrade, s.r.o. je stavební společnost, která poskytuje: - kompletní realizace střech - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplování - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových domů - rekonstrukce historických fasád - výstavba průmyslových objektů.

Intersyst plus, s.r.o. provádí izolační práce, tepelné a hydroizolace, tepelné izolace stříkané PURpěnou.

INSEBO, spol.s r.o. provádí? -vodoinstalace -plynoinstalace -topenářské -zednické -obkladačské -rekonstrukce bytových jader, rekonsktrukce koupelen. Oprava, rekonstrukce: -sociální zařízení, WC -koupelny. Montáž: -bytové vodoměry -automatické splachovače (senzory). Prodej: -automatické splachovače pisoárů.

Firma se zabývá rekonstrukcemi interiérů i exteriérů, obklady, dlažby i zámkové, zemní práce, fasády, ploty i stavby na klíč.

Stavby Lukáš s.r.o. je stavební firma poskytující: - Protlaky - Terénní úpravy - Postavební úklidy - Pozemní komunikace – Zámková/plošná dlažba, asfalty, betony - Výkopové práce - Zednické práce - Demoliční práce - Přípojky - Energetika

Komplexní stavební činnost: -novostavby, rekonstrukce -stavby pozemní, bytové, občanské -výstavba - rodinné domy nízkoenergetické, pasivní -půdní vestavby -dělící stěny -moderní interiéry (kanceláře, obchody). Prodej, montáž: -střešní okna VELUX -tepelné izolace i s dovozem na stavbu -výroba a prodej hliněných omítek PICAS (hliněné ...

Velkoobchodní a internetový prodej: -nářadí -nástroje -železářství.

Leitner elstav, s.r.o. je společnost, která poskytuje montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

STAGA stavební agentura s.r.o. poskytuje sofesionální služby v oblasti stavební ekonomiky. Nabízíme služby investorům, stavebním firmám, projektantům, architektům i soudním znalcům. -stavebními kalkulacemi -analýzy nabídek v rámci výběrových řízení -cenová kontrola výstavby -oceňování škod, propočet investičních nákladů projektu.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, půjčování: -stavební nářadí a technika -kotevní technika -hutnící technika -diamantová technika. Speciální práce: -vrtání, řezání diamantovou technikou. Půjčovna: -stavební mechanizace. Solární dopravní značení.

QDS Group a.s. poskytuje dodávku, montáž a servis: - elektronická zabezpečovací zařízení - požární signalizace - telekomunikační zařízení. - ektroinstalační práce. Dále projekce, dodávka a instalace: - datové sítě (strukturované kabeláže, optické sítě, ...)

KAEFER IZOLAČNÍ TECHNIKA, spol. s r.o. je společnost, která zajišťuje: -průmyslovou izolaci -chladírny a mrazírny -suchou výstavbu

Petr Viktor má činnost v oboru klempířství, pokrývačství.

Maloobchod, prodej, e-shop: -skla pod kamna a před krby jsou vhodná pro zatížení do 220 kg. Všechna námi dodávaná skla pod kamna jsou tepelně zušlechtěná - kalená. Zakalením dosahuje sklo zvýšené pevnosti a také bezpečnosti.

Elektroinstalace, elektromontáže: -montáž, oprava, údržba silnoproudých elektrických zařízení -hromosvody -elektrická instalace, revize, oprava a údržba v bytech a domech Fotovoltaika, solární systémy, stavební činnost, vzduchotechnika, vytápění, infratopení, úklidové práce.

ELPRO VIA s.r.o. je stavební firma, která poskytuje: -zakládání staveb, stavby -betonářské práce -kladení kabelovodů, kabelovody -zavádění vodovodů, vodovody -odpad pro budovy.

Činnost: - výstavba a vybavení venkovních a tunelových střelnic Prodej: - vybavení střelnic - střelecké simulátory, terče a terčová zařízení - záchytné stěny

STAVIMAL s.r.o. v Brně je váš spolehlivý partner v oboru komplexního pozemního stavitelství - pozemní stavby, stavba občanského vybavení, sanace staveb, zateplování fasád a revitalizace. Naší prioritou je především spokojený zákazník. V oblasti stavebnictví se pohybujeme již od roku 2004 a náš pracovní tým tvoří zkušení a spolehlivý ...

Služby: - statik - statické výpočty a návrhy v podstatě všech druhů konstrukcí používaných v běžné stavební výstavbě

Galastar s.r.o. je autodoprava vnitrostátní a mezinárodní silocisternami i v režimu GMP+. Provádějí zemní práce včetně bouracího kladiva, demolici objektu včetně uložení sutě, stavební činnost.

OCELMAT s.r.o. zajišťuje montáže a stavby komínu. -rekonstrukce stávajících komínů a kouřovodů -vložkování komínu pro atmosférické, kondenzační a turbo spotřebiče -frézování komínu- fréza s hydraulickým pohonem -komplexní řešení odtahu spalin pro všechny druhy spotřebičů paliv - připojení spotřebičů- krbové vložky, kamna, kachlová kamna, ...

Zabýváme se prodejem a pokládkou všech podlahových krytin. V nabídce najdete velký výběr vinylových dílců lepených i plovoucích, vinyly RIGID, PVC podlahoviny, koberce v metráži, laminátové plovoucí podlahy, korkové podlahy, masivní dřevěné podlahy a další ekologické podlahy.