Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební firma: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce budov. Práce: -zednické. -zateplování fasád. -podlahářské. -obkladačské, dlaždičské.

ELFOSY s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, hromosvody, zabezpečovací a kamerové systémy, televizní rozvody, revize a mnoho dalšího.

Výroba vibrolitých sklovláknobetonových výrobků.

Stavby Chalupa s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, sádrokartony, omítky, fasády, zateplení, podlahy, obklady a zemní a výkopové práce.

Michal Landa se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek a vestavěných skříní.

Výroba - schody z kamene Pokládka - kamenné a zámkové dlažby Stavba - kamenné zdizednické práce

Insta-on s.r.o. se zaměřuje na instalatérské a topenářské práce, výměny elektrických boilerů a vodoměrů, montáž van, sprchových koutů a krbů a na obkladačské práce.

Společnost VATRALA s.r.o. se sídlem v Plzni se zabývá především lesnickými pracemi. Dále nabízíme také stavební činnost a úklidové služby. V rámci lesnických služeb provádíme veškeré práce, jako například sázení a ožínání stromků, úklid a pálení klesu a stavbu a opravy oplocenek. Nabízené stavební práce zahrnují veškerou činnost týkající se ...

Lubomír Liška se specializuje na kontejnerovou přepravu sypkých materiálů a na výkopové a zemní práce bagrem.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. se zaměřuje na montáže ocelových hal, střech a průmyslových podlah a prodává krytiny, plechy, trapézy, panely a další stavební materiál.

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

A B H Design, s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž podlahové krytiny, dveří, schodišť a plovoucích podlah.

Nabízíme tyto služby: - topenářské práce - instalatérské práce - rekonstrukce koupelen na klíč.

Montáže: - osvětlení - hromosvody - podlahové topení - topné žebříky a kabely. Elektroinstalační práce.

Servis, opravy, prodej: - náhradní díly se zaměřením na nakladače FUCHS, motory Deutz a Perkins. Prodej: - rotátory Archimedes - generátory a magnety - plné pneu - lisy a nůžky Taurus.

Naše firma se sídlem v Prostějově se zabývá veškerými stavebními pracemi, dle požadavků zákazníka. Součástí naší činnosti jsou například výkopové, demoliční a bourací práce, realizace základových desek, omítek, fasád, podlah, obkladů a dlažeb a dále také sádrokartonářské práce a výmalba. Zabýváme se také rekonstrukcemi domů, nabízíme tepelné ...

Stavební a dokončovací práce. Doprava materiálu.

Stavebniny: Prodej, e-shop: -zdící materiál, cihla, cihly, příčkovky značky Kertherm, Porotherm, Supertherm -tepelné izolace Isover, Rockwool -fasádní, podlahový polystyren -EPS a XPS polystyrenu Bachl

Montáž, oprava, servis, údržba, revize: -zabezpečovací zařízení pro průmyslové a domácí objekty -elektroinstalace -domácí a pobočkové telefonní ústředny -kabeláže počítačových sítí -společné televizní antény. -komplexní elektromontáže. Výroba: -rozvadeče nízkého napětí. Revize: -elektrické zařízení -hromosvody.

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce Prodej, montáž, servis, opravy - elektronické zabezpečovací, přístupové, propouštěcí systémy - kamerové systémy - dorozumívací systémy - LED osvětlení - hromosvody

Stavby na klíč: - rodinné domy - garáže, garážová stání, altány - chodníky, parkoviště, oplocení, zámková dlažba Projekty rodinných domů: - individuální, nízkoenergetické, pasivní a bytové projekty - studie, návrhy, vizualizace. Zpracování průkazu energetické náročnosti budov (energetický štítek). Stavební dozor. Požárně bezpečnostní ...

Prodej a montáž plovoucích podlah, vinylu, PVC, přírodního linolea (Marmolea) a koberců. Renovace dřevěných podlah. Půjčovna brusek na parkety. Prodej a montáž dveřních křídel a obložkových zárubní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce: - železářství, železářské zboží - ruční nářadí - nástroje.