Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Kovovýroba, výroba: - rozvaděče-elektroměrové, staveništní, kompenzační, plastové-ve 43 typech. Elektromontáže. Elektro: - instalace - revize. Zakázková výroba NN rozváděčů do 14 dnů. Kovovýroba, prášková lakovna.

Stavby na klíč. Demoliční, zemní práce. Výroba: - ocelové konstrukce.

Dodávka a montáž : - garážová vrata. Dodávka a montáž: - stínící technika. Zateplování objektů. Dodávka a montáž: - plastová okna - eurookna - dveře - zárubně. Kompletní stavební činnost.

Výroba, dodávka, montáž: - dřevěné vazníkové krovy.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy ...

Firma Petr Ptáček nabízí v Šumperku a okolí veškeré zednické práce. V rámci naší činnosti se zabýváme především rekonstrukcemi bytových jader a koupelen, ale také celých bytů a domů. Můžete se na nás obráti také s požadavkem na zateplování fasád, pokládku obkladů a dlažeb, realizací omítek a další zednické práce. Zakládáme si především na ...

Truhlářství Hlaváč s.r.o. se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, obývacích stěn a dalšího nábytku a vybavení interiérů na míru.

DŘEVONET-VÝROBA-ZAKÁZKOVÁ s.r.o. se zaměřuje na tesařské a stolařské práce a návrhy a realizace interiérů a exteriérů ze dřeva.

Služby: -připojení k internetu. -správa IT. Práce: -montáž zabezpečovací zařízení. -elektrorevize. Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Výstavba: - multifunkční haly - technologií dojení, ustájení i krmení - jímky

Kamenosochařství: - kamenické práce.

Prodej, výroba: - diamantová technika - řezací a brusné kotouče. E.shop: - diamantové jádrové vrtací korunky.

Podlahové studio.Podlahářství. Realizace zakázek z oblasti: -bytová výstavba -nemocnice a zdravotnická zařízení -rekonstrukce a modernizace interiérů RD, bytů, historických objektů -rekreační a stravovací zařízení -společenská a kulturní zařízení -sportovní areály a tělocvičny -státní správa - sociální zařízení -školy, školská ...

Truhlářské práce: -nábytek na míru: -dětské pokoje -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje, koupelny -kancelářský nábytek a jiné.

Stavební dozor. Inženýrská a investorská činnost.

Veškeré sklenářské práce, rámování a paspartování.

Stavební činnost - výstavba inženýrských sítí - vodohospodářské stavby.

Provádí: - údržby a opravy dálnic, silnic, místních komunikací, jejich součástí a příslušenství - pokládka asfaltových koberců - živočných směsí - frézování, vysprávky vozovek - dlaždičské práce.

Výroby nábytku, vybavení: - interiérů - kuchyní - koupelen - bytů - celých staveb. Většinu zboží máme skladem.

Výroba a prodej: - Permanentní magnety WALMAG MAGNETICS - Elektromagnety WALMAG MAGNETICS - Elektropermanentní systémy WALMAG MAGNETICS - Břemenové magnety - Ruční magnety, čeřiče plechu - Speciální nástroje na kov - Modelová zařízení, měřidla - Nářadí pro NC stroje. Upínače, upínání při obrábění: - Pernamentní - Elektromagnetické - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí ruční i elektrické, nástroje, brusivo, vzduchotechnika - svařovací zdroje a hořáky - obráběcí stroje, kompresory - zahradní a lesní technika Stihl - servis svařovacích zdrojů - servis zahradní techniky.

Stavební firma: - revitalizace panelových a rodinných domů - zateplování - výměna oken - rekonstrukce domovních vstupů - foukaná izolace Program Zelená úsporám.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zdvojené podlahy

Činnost: - projektování silnoproudých i slaboproudých elektroinstalací - projekce systému měření a regulace - inženýrská činnost