Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - zednické - sádrokatonářské - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby

Společnost ELECTRIC INSTALLATION COMPANY, s.r.o. z Velkého Meziříčí se zaměřuje na revize elektrických zařízení, montáže a opravy.

Stavební a obchodní společnost. Výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty - zateplování objektů - rekonstrukce budov.

Činnost: - odhady cen nemovitostí - znalecké posudky nemovitostí - inženýrská činnost - projekční činnost.

Služby: - poradenství v oblasti dotací

Montáž: -plastová okna a dveře - REHAU -dřevěná okna a dveře - EURO -interiérové dveře - SAPELI -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie, sítě proti hmyzu.

Předmětem činnosti společnosti MICROTECH CZ s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou jsou slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace a elektrická zabezpečovací signalizace.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej vybavení koupelen: -vodovodní baterie -zdravotní keramika -invalidní koupelnový program -dávkovače mýdel -koupelnové doplňky, předložky -koupelnový nábytek -zrcadla -otopné žebříky -osušovače rukou -keramické dlažby a obklady -protiskluzová dlažba -lepidla -spárovací hmoty -lišty ...

Prodej přírodního a umělého kamene: - přírodní kámen: - pískovec, vápenec, břidlice, žula, mramor, andezit, opuka, porfyr, gneis, onix - umělý kámen: - pískovec, břidlice, travertin, skála, čepice.

Prodej, maloobchod, míchání: -barvy -laky.

Činnost: - tvorba stavebních rozpočtů - rozpočtování staveb.

Jakub Kastner se specializuje na práce ve výškách a pod volnou hloubkou, mezi poskytované činnosti se řadí prohlídky střešních plášťů, stavba lanových drah, kácení stromů a mnoho dalšího.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -upevňovací a kotevní technika (systémy) fischer pro stavební účely: -ocelové kotvy pro střední a těžké zatížení -stavební chemie -plastové hmoždinky pro všechny stavební materiály -speciální hmoždinky -montážní pěny -silikonové tmely. Prodej montovaných rodinných domů, ...

Provádíme opravy poruch po městě Brně, jeho okolí a celé jížní Moravě. Servis 24h denně, 7dní v týdnu po celý kalendářní rok. Další naši činností jsou rekonstrukce elektrických rozvodů, realizace nových rozvodů v bytových jednotkách, rodinných domech, bytových domech, kancelářských budovách, hotelech, větších nákupních centrech, kongresových ...

Velkoobchod, maloobchod, montáž, dřevěné dveře: -venkovní a vnitřní -protipožární -obložkové skládací dřevěné zárubně -dveřní kování. Výroba: -atypické rozměry, barevné kombinace, zasklení. V prodejně, která navazuje na 25 letou tradici prodeje dveří a zárubní Zlínského studia dveří, naleznete také showroom.

Naše firma EVT elektro, s.r.o. z Náchodu zajišťuje veškeré elektrické instalace rodinných domů a provozoven. Naše služby: Elektromontážní práce na elektrických zařízeních do 1000 V Projektování elektrických zařízení a vypracování technické dokumentace(projekční práce) Zapojování tepelných čerpadel Montáže, opravy, revize a zkoušky ...

Zabýváme se projektováním budov od zpracování architektonických studií, přes projektovou dokumentaci pro územní řízení, stavební povolení až po realizační dokumentaci staveb včetně inženýrské činnosti a autorského dozoru. Nabízíme zpracování prostorových modelů objektů.

Petr Jurásek zajišťuje v regionu Zlín, Zlínský kraj odborné instalatérské práce v oboru vodo topo plyn - vodoinstalace, rozvody vody, topenářské práce a plynoinstalace. Provádíme revize a servisní služby. U zakázek se postaráme o kompletní dodávky materiálu. Zajištění projektové dokumentace Domovní instalace, instalatér: ...

Činnost: - projekční, konzultační činnost v oblasti dopravní infrastruktury - zpracování dopravně - inženýrských studií.

Prodej, rozvoz: - uhlí - brikety - písek, štěrk - mulčovací kůra - oblázky. Práce: - zemní.

Výroba, realizace, montáž: - skleněné dveře - skleněné stěny, zábradlí - skleněné sprchové kouty.

Provádíme veškeré stavební práce se zaměřením na malé, střední i velké zakázky. Stavíme rodinné domy, hrubé stavby i stavby na klíč. Provádíme rekonstrukce starších domů, zateplení obvodových a stropních částí, tepelnou izolaci.

Stanislav Sedlák ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na malby různých prostor, nátěry konstrukcí, podlah a fasád a lakování dveří, zárubní a radiátorů.

Naše projekční kancelář se zaměřuje na návrhy vodohospodářských a pozemních staveb. Zajišťujeme také inženýrskou činnost (stavební povolení, technický a autorský dozor, kolaudace staveb apod.) a velkoformátový tisk. Rádi pomůžeme i Vám.

Jiří Kartous se specializuje na geodetické práce. Provádí zaměření účelových map, inženýrských sítí, vytyčení vlastnických hranic, geometrické plány a mnoho dalšího.