Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Jsme malíři a natěrači: - vnitřní výmalba - venkovní nátěr - pro byty, rodinné domy, kanceláře - a pro nebytové prostory, školy, výrobní haly a průmyslové objekty - nátěr- kovové konstrukce, dřevo, beton, fasády, střechy, ploty nebo zábradlí - speciální izolační, protiplísňové a protipožární nátěry.

Geodetické práce: - inženýrská geodézie - zaměření a zpracování polohopisu - inženýrské sítě, potrubí a další.

Výroba nářadí: - šroubováky, račny - nástrčné klíče - momentové nářadí - gumové paličky - nářadí ke strojnímu šroubování

Prodej, montáž, servis: - klimatizace a vzduchotechnika - realizace na klíč - klimatizace pro: - rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, restaurace, kuchyně, galerie a občanská vybavenost. - působení po celé ČR.

Zámečnictví, nástrojářství -Specializovaný maloobchod -Velkoobchod -reklamní a propagační činnost

Technické služby - středisko dopravy, přeprava velkoobjemovými kontejnery - středisko odpadů, sběrný dvůr - stavební práce, výstavba rodinných domů - údržba zeleně, parkové úpravy - provoz chráněné dílny.

Geodetická kancelář - geodetické práce - inženýrská geodezie - pozemkové úpravy - vyhotovení geometrických plánů.

Stavební činnost - realizace a rekonstrukce staveb - dřevostavby - pokrývačské práce - klempířské práce - hydroizolace - zateplení.

Činnost - elektromontážní práce - elektroinstalace bytů, domů, dílen, výrobních prostor i obchodů.

Stavební a sádrokartonářské práce. Zateplování fasád. Venkovní i vnitřní omítky. Rekonstrukce domů, bytových jader. Zajistíme i demolice a odvoz suti.

Slavomír Mokrý se zaměřuje na stavbu domů a garáží, provádí obklady, dlažbu, obrubníky a omítky a rekonstruuje domy a byty.

Kominictví Provádíme - čištění komínových těles - rekonstrukce komínů - opravy a zednické práce - provádíme revize komínů

Truhlářské práce, truhlář, výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -vybavení škol a školek -čalounické práce.

Truhlářství a obrábění na CNC strojích.

Naší hlavní činností je výroba, prodej, montáž i servis bazénů. Bazény zajišťujeme na klíč. Jsem česká firma s tradicí s mnohaletými zkušenostmi. Vyrábíme bazény různých tvarů a barev - kruhové, oválné a obdélníkové, ale i atypické dle přání zákazníka. Prodáváme výhradně kvalitní bazénovou chemii a další osvědčené produkty na údržbu ...

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rodinné domy na klíč.

Kovovýroba - kovoobrábění - zámečnické práce.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...

Společnost Systémové stavby, s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na zateplování a revitalizace staveb a střech, rekonstrukce balkónů a teras a půjčování lešení.

Prášková lakovna, kovovýroba - povrchová úprava práškovou barvou - povrchová úprava dílů tekutými barvami (v omezeném množství) - práce s nerezem - výroba nerez dílů - svařování nerezu, hliníku a železa - výroba nádrží a komponentů ke strojům silniční techniky - výroba radlic, zametačů, kompletace a opravy těchto strojů - zakázkové ...

Zemní práce. Stavební práce. Výškové práce s vysokozdvižnou plošinou. Silniční a motorová nákladní doprava. Údržba nemovitostí.

Výroba, velkoobchod, prodej: -výrobky stavební a hobby chemie -ošetřující prostředky na obuv -nátěrové hmoty, ředidla, lepidla, tmely, pěny -barvy na silnice - silniční značení -potravinářská aromata . Barvy-Laky: -Zlín, Vodní 1971.

Malé a obecní čistírny odpadních vod. Vrtání, vrty provedení a vystrojení. Nerezový program. Čerpadla a míchadla. Úpravny vody. Projektová činnost ve vodním hospodářství.