Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Truhlářské prácevýroba z masivu - nábytekvýroba - okna - dveře - schodiště Truhlářská výroba - nábytek z masivu Truhlářská výroba - okna - dveře Truhlářská výroba - schodiště

Truhlářské práce - specializace na dveře a nábytek z masivu Výroba - kuchyně Výroba - nábytek i na zakázku Výroba - dveře Výroba - schody

Martin Koláčný se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností i kanceláří a venkovních stavebních konstrukcí.

František Mazel provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá zakázkovou výrobou nábytku dle přání zákazníků.

HS Innovation s.r.o. vyrábí kuchyně, skříně a další nábytek na míru, zaměřuje se také na schody a bytové doplňky. Nábytek vyrábí pro domácnosti i kanceláře.

Hydroizolační systémy: - střeší hydroizolace - zemní hydroizolace - izolace vodních ploch - bazénů, jezírek. Divize elektromontáže: - silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. PVC podlahy Thermofix.

Truhlářství KARAL. Stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba, montáž: - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - dětský nábytek - kuchyňské linky - schody a zábradlí.

Kožené sedací soupravy Chesterfield v anglickém stylu. Zakázková výroba stylového nábytku. Výroba a prodej nábytek a kožené sedací soupravy. Zpracování návrhu interiéru.

Kuchyňské a nábytkové studio. Výroba: -truhlářská, stolařská. Návrhy, zakázková výroba na míru, prodej, montáže: -kuchyňské linky, kuchyně (včetně kuchyňských spotřebičů) -kuchyňský nábytek: -židle, stoly, lavice -vestavné skříně.

K plasty s.r.o. - Nové Město nad Metují Výroba, dodávka, montáž plastových oken: - plastová okna s pětikomorovými profily TROCAL - plastové dveře a zimní zahrady - vybourání původních oken včetně jejich ekologické likvidace - zednické začištění špalet dodávka a montáž venkovních i vnitřních parapetů - sítě proti hmyzu, žaluzie a ...

Truhlářství. Výroba: -dveře -okna -kuchyně -dvířka ke kuchyňským linkám, nábytku.

Výroba, práce: -truhlářství -dveře venkovní, vnitřní -okna klasická, atip -schody, stropy.

Truhlářství. Výroba, montáž, maloobchod, prodej: -nábytek -atypické stavební prvky -schodiště -truhlářská.

Truhlářské práce, výroba - nábytek na zakázku Prodej, výroba: - nábytek na zakázku.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru.

Aleš Vrátný se zaměřuje na truhlářské práce, zakázkovou výrobu nábytku do všech místností domácnosti a na výrobu a montáž eurooken.

Truhlářské práce Výroba - sportovní potřeby Výroba - dřevěné schodiště (lomené, točité, vřetenové)

Dodávka - střešní konstrukce Truhlářství Tepelné izolace střech Zednické práce

Vladimír Bednář provozuje truhlářství, kde se zaměřuje na výrobu nábytku do ložnic, obývacích a dětských pokojů, kuchyní, restaurací a mnoho dalšího.

Kompletní stavební činnost - dřevostavby - - truhlářstvívýroba - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - bednění Truhlářská výroba - kuchyně Truhlářská výroba - nábytek - vestavěné skříně Truhlářská výroba - bednění pro základy obráběcích ...

Radek Hladík se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, dětských a obývacích pokojů, kuchyňských linek a mnoho dalšího.

Kompletní dodávka, realizace: -střechy včetně materiálu -přístřešky, pergoly a garážová stání. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -šalování - schodiště, základy.

Propvádí - dřevostavby Truhlářská výroba na zakázku masiv, lamino Výroba - vestavěné skříně (masiv, lamino)