Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Společnost Petr Mrázek poskytuje služby komplexní služby v oblasti stavebnictví. Nabízím obkladačské práce, zednické práce, zateplení, tepelnou izolaci, pokládku zámkové dlažby, interiérové přestavby, rekonstrukce bytů, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce rodinných domů a výstavbu rodinných domů. Stavební práce: - obkladačské ...

Rodinné truhlářství Furchovi se zabývá výrobou truhlíků, krmítek, zvířat (např. na dětské hřiště), pergol, zahradního nábytku, schodů a mnoho dalšího.

Instalatérské a topenářské práce.

Výroba a prodej: -altány, pergoly -garážová stání -domky a chatky -rekreační chaty -dětská hřiště -truhlíky, čekárny -prodejní stánky, zahradní nábytek -mostky.

Stavební firma. Asanace, rekonstrukce, stavby: - rekonstrukce staveb a památek - novostavby na klíč - opravy občanských a průmyslových staveb - tesařské práce - obkladačské práce - zateplování staveb a fasád - zajistíme specializované subdodávky: - restaurátorské práce: - pískovcových prvků a soch - kovářských prvků ...

Výroba klíčů, nouzové otevírání aut – všechny typy a značky vozidel. Profesionální otevírání zabouchnutých nebo zamčených (přivřených) dveří domů a bytů. Opravy zámků dveří všech typů. Montáž bezpečnostních prvků. Poradenství v oblasti zabezpečení svého majetku.

E-shop: - elektronika a elektrosoučástky pro kutily i odborníky - autopříslušenství - nářadí - elektroinstalační materiál - technické vychytávky domů, do firmy i na Vaši zahradu - akumulátory, baterie, adaptéry - svítilny, čelovky - modelky, hračky a další produkty.

Naše společnost působí v oboru stavebnictví jako dodavatel staveb, stavebních materiálů a jako poskytovatel přidružených služeb. V portfoliu našich činností je rovněž maloobchod a velkoobchod se stavebním materiálem, palivy a oblast odpadového hospodářství. V oblasti stavebnictví se zabýváme zejména zakládáním staveb, realizací liniových ...

-Grafické práce a kresličské práce -Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků

Truhlářství, podlahářství Zednictví

Instalace topení, vody, kanalizace, tepelných čerpadel, instalace bazénových technologií, rozvody centrálních vysavačů, prohlídky kamerovým systémem při poruchách potrubí.

Servis pro zákazníka: -realizace interiárů -výroba a montáže nábytku -kuchyňské linky -zaměření -3Dnávrhy interiérů -truhlářské práce -montáž -zakázková výroba -pokládka plovoucí podlahy -kancelářský nábytek -vestavné skříně -vybavení ordinací Prodej elektrospotřebičů: -ledničky -mrazničky -pračky -myčky ...

Na tepelná čerpadla, jádrové vrtání, topení, vodu a plyn se zaměřuje firma Ondřej Němec ze Žďáru nad Sázavou. Již s dlouholetou tradicí poskytuje montážní a poradenské služby na profesionální úrovni.

Služby, prodej: -plynová zařízení kotelny -ústřední vytápění -elektronická regulace a měření tepla -projektová a inženýrská činnost -montáž -revize -servis.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej armatur pro vodovodní, plynové a topenářské instalace. prodej svářecí techniky. Montáž a servis vodo-topo-plyn.

Klempířství a oprava karoserií Izolatérství

Prodej, servis, bazar a pronájem: - stavební mechanizace - vibrační desky, pěchy, bourací kladiva, elektrocentrály a další podobné stroje.

Prodej, dodávka, montáž: - bazény plastové ze světle modrého polypropylenu se stabilizátorem UV - typizované tvary i nejrůznější atypická provedení dle přání zákazníka. - příslušenství a bazénová chemie - kompletní montáž a dle dohody i pravidelná údržba (zazimování, sezonní zprovoznění) - plastové schody, pískové filtrační ...