Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Strojní a vysokotlaké čištění odpadů a kanalizací v domácnosti i firmách. Monitoring stavu potrubí a kanalizace.

Hodinový manžel. Drobné elektrikářské, instalatérské práce. Drobné zednické práce. Údržba, opravy, montáže v domácnosti. Úklidové služby.

Práce stavební: -občanské a bytové stavby -průmyslové stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce -stavby na klíč včetně kompletní inženýrské činnosti.

Práce: -zámečnické -novostavby, rekonstrukce z celého spektra pozemních staveb -VZT, vzduchotechnika -realizace staveb.

Stavebniny, prodej: -stavební materiál. Stavby: -generální dodávky občanských a inženýrských staveb -projektová dokumentace včetně stavebního povolení a kolaudace -veškerá stavební činnost -dodávky staveb.

Zámečnická výroba: -plotové dílce -vrata křídlové i posuvné, vybavené elektropohony s DO, brány -mříže-klasické i kované provedení -regály-prodejní i skladové-možná kombinace se dřevem -zimní zahrady a skleníky -zakázková výroba. Stavebně - zámečnické práce: -ocelové schodiště - točité i rovné, kombinace kov, dřevo, ...

Naše společnost staví suché a zděné zídky. Výstavba: - zahradních, okrasných zídek technologií na sucho - bylinkové spirály i jiné zahradní prvky.

Rekonstrukce bytu, bytového jádra. Zednické a stavební práce. Zateplení fasády. Zelená úsporám. Stavby domů na klíč.

Elektroinstalace v domech, bytech, průmyslových objektech. Realizujeme drobné práce i větší projekty.

Prodej: - bazénová chemie - vonné esence pro sauny - bázeny - vířivky.

Výroba bazénů a bazénového zastřešení. Dodáme zapuštěné bazény v různých tvarech, velikosti, barvě

Společnost Vágner stavby s.r.o. nabízí zednické práce, sádrování a zateplování. Zednické práce: - rekonstrukce bytových jader, bytů - rekonstrukce starých objektů - obklady dlažby - bourací práce - šlechtění omítky. Sádrování: - stropní podhledy - střešní okna - půdní výlezy - kazetové stropy - rekonstrukce půdních ...

Výroba a montáž: -rodinné interiérové a zahradní bazény, kompletní příslušenství - čističky, schůdky, krycí plachty, zařízení pro ohřev (elektrický, plyn, solární), zařízení pro plavání proti proudu, skimmery - sběrače nečistot, osvětlení (podvodní reflektory) -nádrže, jímky, septiky, okrasné nádrže, lapoly, odlučovače tuků, vodoměrné ...

Kovárna a zámečnická dílna. Výroba: - plotů, brán, mříží - regálů - stojanů na květináče a květinových závěsů - zásobníků na dřevo - kotevnich patek pro stavbu pergol, verand a přístřešků.

Prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -plastová okna Rehau -eurookna profil: 68, IV 78, 80 -vstupní dveře -parapety vnitřní a vnější -žaluzie: -do plastových oken -do eurooken -vnitřní horizontální, vertikální -venkovní.

Prodej: - ruční, dílenské nářadí - čistící technika - vysokotlaké čističe - stavební a zahradní technika - elektrocentrály a generátory.

Střechy-Task Práce - pokrývačské - klempířské - tesařské - natěračské a zednické - s vysokozdvižnou plošinou. Zhotovíme bezplatně cenovou kalkulaci. Bezplatná dokumentace realizovaného díla.

Prodej železářského zboží. Kování, spojovací materiál, ruční nářadí, hospodářské nářadí, elektrické nářadí, zahradnické nářadí a pletiva všech druhů. OTEVÍRACÍ DOBA PO - PA 8 - 12 12:30 - 16:30 SO 8:30 - 11:30

Stavební firma. Stavební práce, montáže sádrokartonů, zateplování budov a stavby na klíč.

Řezání a hranování dřevotřísky přesně na míru - laminované dřevotřískové desky: - kompletní posuvné dveře pro vestavěné skříně, vodící kolejnice, štětiny a další vybavení pro vlastnoruční výrobu vestavěné skříně.

Pan Tomáš Krivošík se sídlem v Karviné v Moravskoslezském kraji se zabývá veškerými zednickými pracemi dle požadavku zákazníka. V rámci své činnosti nabízí také sádrokartonářské a obkladačské práce a pokládku venkovní dlažby. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na realizaci omítek, nivelaci podlah, rekonstrukci bytových jader, ...

Projekční a architektonická činnost - studie bytových, občanských a průmyslových staveb - dokumentace k územnímu a stavebnímu řízení - prováděcí dokumentace - Zastavovací plány - tvorba vizualizací - rekonstrukce objektů - návrh sanace objektů - návrh zateplení objektů, barevné a technické řešení fasád - předběžné stanovení tepelně ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - rizikové kácení stromů - výškové práce pomocí horolezecké techniky - hydroizolace plochých střech, balkónů.

Projektové a rozpočtové práce