Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kamenické práce. Prodej, dodávka: - výrobky z přírodního kamene. Výstavba: - kamenické stavby - podezdívky pod mosty - zídky z přírodního kamene - zpevnění břehů (koryta řeky) kamenem za nízké ceny.

Izolatérství, zednictví. - izolace plochých střech - izolace spodní stavby proti radonu - izolace jezírek a vodních ploch - balkóny a terasy - vegetační střechy - odpadní jímky, zemní nádrže - izolace bazénů

Realitní společnost, kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí, bytů. Stavební činnost: - nová výstavba - rekonstrukce - zateplovací systémy - hrubá stavba - projekce, inženýrink.

Provoz Uhřice Výrobky: - řezivo - hranoly, desky, fošny - krovy, impregnace, hoblování - plotové díly, podlahy, pergoly apod.

Dodáváme armatury a servopohony po celé ČR. Nabízíme kompletní obchodně zásobovací služby v oblasti průmyslových armatur, servopohonů a pneupohonů. Klademe důraz na technickou stránku potřeb našich zákazníků. Mezi naše přednosti patří snaha vyřešit každý technický problém našich odběratelů.

Nábytek na míru. Obývací pokoje, ložnice, kuchyně -matrace, rošty -sedací nábytek -návrhy, vizualizace, poradenství -realizace interiérů na klíč včetně stavebních prací.

- instalatér, topenář a plynař pro Brno a okolí s dopravou zdarma. - instalace a opravy rozvodů voda, topení, plyn, wc, umyvadla, vany, bojleru, plynového sporáku a montáž kotlů

Velkoobchod, prodej: - materiál pro opravu a výstavbu inženýrských sítí - kanalizační potrubí - příslušenství k venkovním vodovodům, vnitřním odpadům, venkovním plynovodům - potrubí, tvarovky, přípojky, poklopy, mříže, vpustě, drenážní systémy.

Společnost Rydval a.s. se specializuje na lešenářské práce. Zabýváme se prodejem, montáží, demontáží, ale i pronájmem lešení. Provádíme i atypické a průmyslové montáže lešení. Zajistíme veškeré lešenářské práce i pro nejnáročnější klienty.

Naše společnost byla založena v roce 2009. Zajišťujeme kompletní služby v oblasti geodézie, zeměměřictví, kartografie, projekční a poradenské činnosti a služby v oblasti katastru nemovitostí. Práce: - geodetické práce - inženýrská geodézie - vypracování geodetických podkladů pro výstavbu - výškopisy, polohopisy - zaměření skutečného ...

Výroba, prodej zakázkového nábytku na míru. Sortiment: -kuchyňské linky -vestavné skříně -nábytek -dveře a zárubně -podlahy.

Stavby: - dopravní - pozemní - inženýrské. Truhlářství: - okna, dveře - schodiště.

Montáže, instalace: - ústředního topení, podlahového topení - plynových kotlů, elektrokotlů - plynových topidel - plynových i elektrických ohřívačů vody. Veškeré vodoinstalatérské práce. Rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Firma Vladimír Černý z Prahy se specializuje na veškeré práce v oblasti rekonstrukce bytových jader, dále provádíme zednické práce, omítky, fasády a štuky a v neposlední řadě montujeme sádrokarton a pokládáme dlažby a obklady. Také Vám rádi vymalujeme Váš byt. Naše činnost: - rekontrukce bytových jader - zednické práce, omítky, fasády a ...

Tesařství, tesařské práce. Truhlářství, truhlářské práce. Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Výroba, realizace, montáže: - dřevěné palubky - obkladové, podlahové, fasádní - dřevěné terasy - dřevěné konstrukce a prvky navazující: - střechy, fasády, pergoly. Prodej: - stavební řezivo: - trámy, ...

Diagnostický průzkum konstrukcí mostů, měření deformací mostů aj.

Vybavení provozů a dílen, stěhování strojů, opravy, zámečnické práce, údržba strojů. Nákup a prodej: -kovoobráběcí, tvářecí stroje -brusky -vyvrtávačky -frézky -lisy -soustruhy -tryskače -pily -kompresory -obrážecí stroje -vrtačky a svářečky.

Stavební firma: - projektová činnost - provádění staveb, udržovacích prací, odstraňování staveb - rekonstrukce na klíč. Práce: - zednické - tesařské - obkladačské - elektrikářské - instalatérské.

Výroba, montáž, prodej: - hliníkové konstrukce - hliníková okna, dveře, zimní zahrady, fasády - posuvné systémy - hliníkový systém s přerušovaným tepelným mostem - sekční garážová vrata - protipožární uzávěry - okna, stěny, dveře Dodání a montáž: - plastová okna, dveře

Truhlářství. Truhlářské práce. Dřevovýroba. Zpracování materiálů na moderních a přesných strojích: - vrtání, řezání, broušení, hoblování dřeva. Zakázková výroba: - interiérový nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - stoly, stolky - dveře - schody, schodiště - dřevěné obklady. Prodej: ...

Půjčovna, pronájem, montáž, demontáž, doprava lešení: -trubkové lešení -HAKI lešení -rámové lešení SPRINT -pojízdné věže-ALU (hliníkové) do 14m výšky, 4m možnost přepravy, ocel -pojízdné lešení Provádíme montáž, demontáž, přesun (přeprava) materiálu a dodávka na klíč.