Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Velkoobchod, prodej: -nářadí a nástroje pro strojírenství stavebnictví a kutily: -ruční nářadí TONA, STANLEY, ZBIROVIA, AJAX, NAREX

Stavební firma. Komplexní stavební práce: -rekonstrukce objektů -výstavba půdních bytů -realizace opáštění hal -sádrokartonové systémy -prodej komponentů suché výstavby a zateplovací systémů.

Zednické a obkladačské práce Představujeme Vám firmu REVET Stanislav Kowal, která provádí veškeré zednické a obkladačské práce včetně dodávky potřebné stavební chemie. Svým zákazníkům z okolí České Lípy nabízíme pokládku keramických obkladů a dlažby a také rekonstrukce bytových jader. Jsme schopni provést obložení průmyslových objektů, ...

Obchodní zastoupení. ISO 9001:2000 Výroba: -speciální spojovací prvky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál.

Společnost TVT EURO-okna s.r.o. Babice u Uherského Hradiště vyrábí a montuje pro Vás dřevěná eurookna, špaletová i dřevohliníková okna a dále posuvné stěny, nebo interiérové a vchodové dveře. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj a Praha. Jsme přední český výrobce eurooken, vchodových dveří a garážových vrat. Rádi Vám bezplatně poradíme ...

Zateplování domů. Přípravné práce. Výměna balkonů. Výměna oken a dveří.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační: -opravy stoupaček -zdravotní instalace: -rozvody teplé, studené vody, odpadů, bojleru -TOPO, topenářské: -dodávka, montáže - topné systémy, kotle.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - nábytek z masivu vhodný pro knihovny - knihovní regály, police z bukového dřeva.

Vývoj, návrh, konstrukce, výroba: -plastové díly -vstřikovací formy. Zpracovávání: -technická dokumentace vstřikovacích forem, konzultace, pomoc v oblasti vstřikování plastů. -běžné materiály pro vstřikování- PP**, PE**, ABS*, PA**, POM*, PMMA, PS**, SAN*, PVC*, PE-EVA, PC**TPE*.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Solární elektrárny na klíč - vyřízení všech povolení, projekce, realizace, montáž, revize, záruční i pozáruční servis.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Vrtání studní, geologické vrty, vrtání i vtěžko přístupných oblastech.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží. -vodoinstalatérský materiál. -spojovací materiál. -zahrádkářské potřeby. -ruční nářadí. -barvy, laky. -autobaterie.

Realizace staveb. Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Výroba, montáže strojních zařízení.

Řemeslo: - malíř - natěrač - tapetář. Nátěry fasád. Interiérové nástřiky: - VARIOPAINT - OIKOS a jiné.

Prodej, pronájem: - stavebních strojů - bagrů, vibrační válce a desky, dumbery, smykové nakladače, hydraulická kladiva a kompresory - stavební techniky. Opravy a servis osobních a užitkových vozidel, motocyklů a stavebních strojů.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

H2O Hygiene Services s.r.o. prodává čistící zóny (rohože), sanitární doplňky, drogerii, papírovou hygienu, vonný program, textil pro hotely, dezinfekce, roušky, zásobníky, ale i roušky, respirátory.

Správa nemovitostí. Stavební práce. Stavební montážní práce. Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Výroba a rozvod páry a teplé vody. Vedení účetnictví.

Firma Kameny Opava obchoduje hlavně s okrasnými kameny a sypkým stavebním materiálem. Prodává jen kvalitní materiál, kde patří písek, štěrk a kamenná drť, takže uspokojí nejenom zákazníky přímo z Opavy ale také z okolí Hlučína a Ostravy.

Nákladní autodoprava, zemní a výkopové práce, stavební činnost. V oblasti nákladní autodopravy se specializujeme přepravu materiálu, odpadů, sutin, písku, štěrku, betonu, zeminy a paletovaných i nepaletovaných výrobků. Dále provádíme zemní a výkopové práce. Zajistíme výkopy základů a základových pásů, hloubení rýh pro inženýrské sítě, výkopy ...

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

Firma Kamil Bílý - Průmyslové podlahy, která sídlí v Hranicích, se specializuje na realizaci průmyslových a interiérových litých podlah pro komerční prostory a byty, jako jsou epoxidované nebo polyuretanové podlahy či terrazzo. Pokládáme i kamenné koberce. Průmyslové a lité podlahy realizujeme v Olomouckém, Zlínském a Moravskoslezském kraji a po ...