Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba dveřních a vratových systémů, dětských hřišť a venkovních fitness parků.

AGV - Rathouský. Dodávka, montáž a servis. Automatická garážová vrata: - vrata sekční - vrata roletová - průmyslová garážová vrata - vrata křídlová. Venkovní brány: - křídlové, nesené, pojezdové, teleskopické Venkovní stínění: - rolety, žaluzie, markýzy, screen Pohony: - garážové, bránové posuvných bran, křídlových ...

Výroba, prodej a montáž: -systémy garážových vrat sekčních, výklopných, průmyslových vrat rolovacích a protipožárních

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský, pracovní - sestavy do obývacích pokojů - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - obývací pokoje - dveře.

Pronájem lešení - k dispozici 2500m/2 systémového lešení UNI - MJ 70. Montáž, demontáž lešení. Zateplování fasád. Injektované kotvení.

Elektromontáže pro rodinné domy: - silnoproudé elektroinstalace - inteligentní elektroinstalace - hromosvody.

Činnost: - revize elektrozařízení, elektrického ručního nářadí, hromosvodů - přezkoušení i školení revizních techniků - elektroinstalace, elektromontáže.

Malířské práce Tapetářské práce Úklidová služba - úklidové práce - mytí oken Čistění - koberce

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Podlahové centrum Uherský Brod. Prodej, pokládka podlahových krytin: - koberců - plovoucích podlah - PVC, linoleum - vinylové dílce - rigid. Maloobchodní prodejna: -Uherské Hradiště, Růžová 436 -tel.:572551052, 777637605.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -stavební truhlářství - EURO okna, dveře (EUROOKNA) -zařízení interiérů, barů, prodejen, kanceláří, restaurací. Provozní doba: Po:6:00 - 16:30hod. Út-Čt:6:00 - 14:30hod. Pá:6:00 - 12:30hod.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Společnost Miloslav Janata se zabývá prodejem, dovozem, montáží a servisem kvalitních švédských tepelných čerpadel značky NIBE, všech typů. Samozřejmostí je kompletní dodávka a profesionální záruční i pozáruční servis. Sídlíme v obci Mříčná, okres Semily. Prodej, dodávka, montáž, nastavení, oprava, servis: - tepelná čerpadla značky NIBE - ...

Kompletní provedení elektroinstalací, hromosvodů, podlahového vytápění a revizí

Naše společnost na trhu kogenerace a energetiky působí již déle než 25 let. Veškeré výrobní procesy podrobujeme přísné kontrole. V roce 2001 byl ve firmě zaveden systém řízení kvality podle norem ISO 9001 a od roku 2004 je naše výroba certifikována i podle norem na ochranu životního prostředí ISO 14001. Vývoj, výroba, provoz: - kogenerační ...

Firma Libor Zedník poskytuje v Praze a okolí svým zákazníkům veškeré instalatérské práce, včetně kompletní realizace rozvodů vody a topení, rekonstrukce koupelen, rozvody a montáž podlahového topení a další instalatérské práce. Naše činnost: - kompletní realizace rozvodu vody + topení - rekonstrukce rozvodů - možnost i rekonstrukce koupelen ...

Již od roku 2005 poskytujeme našim zákazníkům kvalifikované klempířské, pokrývačské, tesařské a také izolační práce. Realizujeme střechy na klíč, provádíme jejich kompletní rekonstrukce a opravy. Nejrozšířenější a také nejoblíbenější střešní krytinou je v současné době betonová a pálená krytiny. Pracujeme však i se skládanou krytinou, ...

Svět montovaných hal. Společnost UNIHAL Otrokovice nabízí montované haly, ocelové konstrukce a opláštění průmyslových staveb ve vysoké kvalitě za dobré ceny. Dodáme výrobní haly, sklady, autosalony, zemědělské haly, sportovní haly, potravinářské haly, ULO sklady, chladírenské, mrazírenské haly, rekonstrukce hal. Dodávka celá ČR a SR. ...

Prodej a servis stavební, manipulační, průmyslové a komunální techniky: - stavební stroje značky Merlo, AJCE, Hyundai, CIFA, VTN EUROPE.

Českobrazilská společnost, která se zabývá dovozem dřevěných přířezů, řeziva, překližek, masivních podlah a obkladů z Brazílie.