Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Dodávka, montáž, stavba: - montované haly. - akustické stropní podhledy - mobilní posuvné stěny. - řešení prostorové akustiky Kovovýroba: - ocelové konstrukce - dělení materiálu - svařování - povrchová úprava - mokrá lakovací kabina

Prodej, výroba, montáž, servis, výhradní dovozce: -brány CAME. -komponenty pro brány, vrata. -šíny, vozíky, kladky, panty, dorazy -pojezdové kladky, profily -pohony pro garážová vrata, vjezdové brány, parkovací zábrany, závory.

Predaj, prenájom, montáž_výrobné a skladové haly, priemyselné stany, párty stany. Vysoká kvalita. Rýchly a cenovo dostupný spôsob ako rozšíriť svoje skladové alebo prevádzkové priestory.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Komplexní služby: - podlahové vytápění od firmy Rehau - vodoinstalatérství a topenářství.

Umělecké zámečnictví, kovovýroba: - zábradlí - stoly a židle - pergoly a markýzy - schodiště - pojezdové brány - vstupní branky - vstupní portály s opláštěním - atypická svítidla - nápisy a znaky - poštovní schránky - parkovací zábrany.

RENO Zámečnictví, kovovýroba, nástrojářství: - nástrojářské práce - zakázkové zámečnické práce - sváření hliníku a nerezu systémem TIG - práce na excentrickém lisu - stříhání plechů - přetáčení brzdových kotoučů - broušení hlav motorů - dopravníkové řetězy. Prodej: - hutní materiál.

Realizace plochých střech, balkonů teras. Zajistíme práce související se zakázkami - klempířské, truhlářské a tepelně - izolační práce . Hydroizolace spodních staveb, jímek, jezírek. Práce provádíme po celé ČR, případně i v zahraničí.

Stavební firma - zednické práce - stavby na klíč - rekonstrukce - zateplování - sádrokartony - fasády - dlažby a obklady - dřevěné konstrukce - ploty

Firma zajišťuje profesionální výškové práce: - rizikové kácení stromů a jiných dřevin - také natírání střech, čistící, montážní a sanační činnost včetně demolic

Výroba - produkty stavebně truhlářské výroby

Řemeslo: - truhlář - zámečník. Výroba: - klíče - zámky - kovovýroba.

Výroba, práce: -vnitřní i venkovní strojní omítky -zateplování fasád -lité anhytridové podlahy -rekonstrukce panelových bytů.

Služby: -architektonické -projektování -architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Geometrické plány, vytyčování pozemků Znojemsko, Třebíčsko, Jaroměřice nad Rokytnou -mapové podklady -inženýrské sítě -zaměřování staveb. Odhady, smlouvy, zastoupení realitní kanceláře.

Výroba: -frézované kůly se špicí a fazetou v průměrech od 5cm do 8cm, v délkách 250cm a 300cm -palisády do průměru 12cm v libovolné délce. -veškerý sortiment je možno dodat i půlený - příčky, plotovky atd. Pod domluvě jsou možné i jiné nestandartní rozměry.

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -lepidla, ředidla, tmely Siga -tónovací studio -het - pelachrom -teknos.

Rekonstrukce komerčních jednotek. Výroba reklamy - obchodní interiéry, reklamní cedule. Profesionální tisk.

Instalatérství. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Firma Stavby Hrnčíř se sídlem v Drásově zajišťuje výstavbu rodinných domů, rekonstrukce bytových jader, zateplení fasád, sádrokartonové interiéry, tesařské a zednické práce v okolí Brna.