Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pila Polanka. Prodej: - řezivo-truhlářské, stavební - krovy na míru - palety, podlážky, ploty, zábradlí - obklady, štafle - atypická okna, dveře. Služby: - pořez-kulatina - odvoz-kulatina, řezivo.

Import a distribuce: - pneumatické nářadí - rámovací stroje - lepící technika.

Technické služby: - čištění komunikací, chodníků a prostranství - zemní práce - práce vysokozdvižnou plošinou NISAN - dlaždičské práce - zahradnické práce - kopírovací práce - reklamní činnost - péče o zeleň - vývoz fekálií - veřejné osvětlení - plakátování.

Projekční činnost: - předprojekční příprava - činnosti při výstavbě - výkon autorského dozoru - projekční práce - rozpočty a kalkulace - konzultace a poradenství.

Práce, služba. Výškové práce: -pomocí horolezecké techniky -nátěry ocelových konstrukcí -nátěry fasády -demontáž balkónů. Rizikové práce: -pokryvačské práce -mytí oken -montáž všech klempířských prvků plechové střechy, okapů, žlabů, rýn -montáže polykarbonátových střech a opláštění hal. Kácení stromů: -v zástavbě na místech -ve ...

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej, poradenství, konzultace, demontáž, montáž, zednické zapravení, likvidace, rozvoz: -specializace na zimní zahrady -plastová okna a dveře v různých barevných odstínech -standardně 5-tikomorový systém Další prodejna v Brně-Bystrci (obchodní dům OBI-u vchodu). Specializace-zimní ...

Vodoinstalace, instalatér, kanalizace, nové koupelny, sprchové kouty. Úprava vody.

Společnost MODULBAU CZ s.r.o. se specializuje na výstavbu modulových domů Blockhouses a individuálních dřevostaveb v České republice i zahraničí. V rámci služeb realizuje konstrukce a opláštění domů, pultové střechy (krytiny), PVC okna, elektroinstalační a vodoinstalační práce. Také se zaměřuje na dodávku a montáž klimatizací ověřených ...

Provozujeme obchod s dřevěnými deskami, koberci a zahradním nábytkem.

Truhlářství, podlahářství. Zednické práce.

Práce: -malířské a natěračské -dekorování interiérů a exteriérů -speciální malířské dekorační techniky: -imitace štukatérských výzdob -imitace mramorů, granitů ... -imitace keramických obkladů -imitace dřev. Návrhy na PC.

Zednictví. Obklady a dlažby. Zateplené fasády, dekorativní omítky. Montáže sádrokartonu.

Pokrývačství, tesařství

Služby: -filtrace, regenerace, úpravy vody. Chemické čištění: -usazeniny, vodní kámen: -ústřední topení -vodovody -klimatizace. Výroba, prodej: -filtrační regenerátory cirkulačních kapalin a odpadních vod.

Instalace - termostatické regulační ventily Plynoinstalatérské práce Topenářské práce Montáž - solární ohřevy TUV - podlahové vytápění - kotle - radiátoryinstalace - termostatické regulační ventily - bojlery - čerpadla - vany - baterie - WC - ...

Činnost: - stavba a opravy lodí a sekcí - svářečské a zámečnické práce.

Služby: - architektura a projektová příprava ve výstavbě - urbanismus - inženýrská činnost - realitní činnost - investiční činnost - realizace a provádění staveb.

Výstavba, realizace: - srubové domy - sruby - roubené stavby, roubenky.

Návrhy, realizace - interiéryprostorové vizualizace 3D Projektová a poradenská činnost Rekonstrukce - koupelny

Výroba, výstavba: -montované objekty -průmyslové stavby -projekční služby.

Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Kovoobrábění. CNC výroba: - obrábění - frézování - broušení - obrážení. Výroba: - jednoúčelových strojů a zařízení.

Práce, řemeslo: - zámečník, zámečnictví - čalouník, čalounictví

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize.

Činnost: - výroba a montáž světelných i nesvětelných reklam - revize přenosného nářadí, spotřebičů, strojů a rozvaděčů - elektroinstalační práce - osvědčení o revizní činnosti vyhrazených elektrických zařízení v rozsahu - E4/A.