Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Stavební firma Vítězslav Čápek se zabývá komplexní činností v oblasti stavebních prací. V rámci nabízené činnosti provádí výstavby rodinných a bytových domů, občanské vybavenosti, rekonstrukce staveb, půdních vestaveb a nabízí také další služby. Také se zaměřuje na rámcové provádění staveb jako fasády, střechy, základové desky a další. Poradí vám ...

Společnost RPH Moravian s.r.o. realizuje stavební projekty - od zemních prací, přes stavební činnost - pozemní, stavby, vodohospodářské stavby, výrobu betonářské oceli, demolici až po služby autodopravy - konkrétně převoz sypkých hmot a přeprava materiálu.

Český výrobce kovových střešních doplňků. Vyrábíme, výroba, e-shop: - sněhové zachytávače - komínové lávky - střešní stupně (nášlapy) - střešní komínové výlezy - střešní žebříky, schody - držáky solárních panelů - plechové hřebenáče a další. Maloobchod, velkoobchod: - střešní krytiny, asfaltové pásy, parozábrany.

Jsme výhradním distributorem stříkaných izolačních materiálů společnosti Lapolla Industries pro evropský trh, nabízející kvalitní stříkanou izolaci pro interiér a exteriér.

Firma POLÁČEK P+M s.r.o. se zabývá prodejem, servisem lesní, zahradní a stavební techniky, prodejem, broušením a servisem kotoučových a pásových pil. Naší zásadou je, že stroje, které opouštějí naší firmu, musí být zákazníkovi řádně předvedeny a vyzkoušeny. Jsme autorizovaným prodejcem významných světových značek pro Vsetínsko, např. STIHL, ...

ARCHED studio s.r.o. je architektonická a projekční kancelář.

Výroba, montáž, opravy, prodej: - domácí dorozumívací technika - elektrorozvaděče - tepelná čerpadla NIBE - fotovoltaika - ekologické úpravny vody, vodní filtry - elektroinstalace - měřicí a regulační systémy - zabezpečovací, protipožární systémy - telekomunikační technika. Provozovna: - Bolatice, Průmyslová 969/15 - tel.: ...

Miroslav Weiss zajišťuje prodej - sušené truhlářské řezivo - vysušené hoblované hranoly, podlahové a obkladové palubky, OSB desky, plotovky.

Patrik Herman zajišťuje prodej, montáž, servis, dodávky: -interiérové kování TWIN, Martinelli, COBRA -nábytkové kování BOSETTI-MARELLA -dveřní, okenní kliky -dveřní závěsy SIMONSWERK -bezpečnostní kování HOPE, zámky GEGE -vložky KABA Gege -sestavy generálního klíče. Výroba: -patentní klíče.

Instalatérství Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Výroba elektrických rozvodných a kontrolních zařízení, Velkoobchod a maloobchod

Výstavba inženýrských sítí: - kanalizace - plynofikace - vodovody a čistírny odpadních vod.

Pronájem, montáž a demontáž: - rámové lešení.

Výroba, práce: -stavební firma -inženýrské sítě -kanalizace, kanalizační přípojky -výkopové a zemní práce.

Společnost Kasumex, s.r.o. se zabývá prodejem motorových pil.

Stavební činnost: - stavby na klíč - opravy a rekonstrukce - fasády, zateplení fasád, obklady, dlažby - inženýrská činnost ve výstavbě - stavby rodinných domů na klíč.

Velkoobchod, e-shop: -domácí elektrické spotřebiče -ventilátory, klimatizace -topné ventilátory -elektrické konvektory -olejové radiátory, koupelnová topidla, halogenová topidla -topinkovače, horkovzdušný hrnec -stolní elektrická trouba -náhradní plechy pro el. trouby -el. vařiče -el. pánve, kont. a stolní grily -mikrovlnné trouby ...

Provádíme: - výstavbu rodinných domů -dřevostaveb -vypracování projektové dokumentace -stavební povolení -izolace "chytrou pěnou" Služby: -stavební dozor -poradenství.

Svářečské práce - metoda TIG. Zámečnické práce. Výroba v malých sériích: -ploty, brány, zábradlí.

Prodej, dodávka, montáž, rekonstrukce: -světlíky obloukové, sedlové, bodové -atypická prosklení: -prosvětlovací pásy -ventilační okna -spojovací chodby a tunely -zastřešení bazénů -prosvětlení a opláštění hal -opláštění ocelových konstrukcí.

Činnost: - tesařské, pokrývačské, klempířské práce - montáž střešních oken - výškové práce - natěračské práce pro vaši střechu - kompletní krovy

RADKA Water s.r.o. realizuje úpravu a čištění vody, dodávky technologických celků. V rámci inženýrské činnosti provádí návrhy, zpracování včetně konzultace. Mimoto zajišťují servisní činnosti, údržbu a opravy zařízení.

Stavební firma Stavovald - Vladimír Vald z Ivančic zajistí práce z oblasti zednictví, pokrývačství a obkladačství. Stavíme rodinné domy na klíč a provádíme výstavbu přípojek. Veškeré práce jsme schopni realizovat v Ivančicích a Moravském Krumlově. Portfólium našich prací zahrnuje: - zednictví - pokrývačství - obkladačství - tesařství ...