Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -kovové konstrukce a jejich díly. Pozemní a inženýrské stavitelství. -ocelohliníková okna, dveře (typové provedení) -atypické dělící (stěny, výlohy, výklady) -prvky posuvného bednění BEST -držáky, konzoly, expanzní nádoby k topení. Práce: ...

Truhlářství - Jiří Vencl - palubky - hoblovaná prkna - OSB desky - střešní prkna - profilové lišty - saunové palubky - plastové palubky - plotovky - zábradlí - parapety - příchytky - střešní krytiny - pilové kotouče - plotové výplně - kamenné obklady - nábytek - terasy - brikety

Společnost AKTOS DVEŘE nabízí širokou škálu vysoce kvalitních certifikovaných interiérových a vstupních dveří včetně příslušenství.

Pokud hledáte spolehlivou firmu, která se postará o vaši střechu od A do Z, jste na správném místě. Firma Střechy Mendl má dlouholetou tradici a zkušenosti s realizací střešních prací všeho druhu – ať už se jedná o nové stavby nebo rekonstrukce stávajících střech. Nabízíme vám široký výběr služeb, které zahrnují tesařské, pokrývačské i ...

Výroba, služby, prodej: - likvidace dřevěného odpadu - výroba biomasy - výkup biomasy - štěpkování - drcení - prodej kůry - těžba dřeva - mulčování.

Zámečnictví & kovovýroba v Mikulově. Zaměřujeme se na výrobu z nerezové oceli -shodiště, zábradlí, bytové doplňky, kompletní sortiment pro vinaře do sklepa

Dřevařská, pilařská výroba, prodej: - řezivo - pražce - střešní latě - vazby - palivové dřevo

Zemní práce. Výkopové práce. Drobné stavební práce. Přeprava zboží po celé ČR. Demolice. Dovoz stavebního materiálu.

Výroba: - vláknocementová střešní krytina - velkoformátová vlnitá krytina.

Prodej, oprava, servis: - plastové bazény, bazénové příslušenství - zastřešení bazénů - hydromasážní vany - finské sauny, infra kabiny - samonosné zásobníkové nádrže, jímky

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Stavební práce: - zhotovení krovů, krovy - stavební tesařské díly. Řemeslnické práce: - tesařské. Zahradní pergoly, dřevěné terasy a altány.

Truhlářství. Výroba nábytku na míru do bytu, kuchyně Nábytek pro komerční sféru.

Distributor bazénů pro zapuštěnou i povrchovou montáž, masážních vířivých van, saun, zastřešení a mnoha dalších výrobků, které nabízejí moře možností, jak relaxovat a nabrat nové síly.

Stavební firma - stavební dozor. Zlínský kraj.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž: - solárních systémů a kolektorů - tepelných čerpadel - rekuperace.

Prodej a montáž instalačních systému pro bytovou i komerční výstavbu na území České republiky a Slovenska. Produkty: - podlahové vytápění, topení - teplená čerpadla - rekuperace - instalace voda-topení - centrální vysavače - plastová okna - podlahy - klimatizace - stropní chlazení.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma Kamil Kolář se sídlem v Praze nabízí komplexní vodoinstalatérské a topenářské práce. Působíme především v Praze a okolí. Služby: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - instalace odpadů - rekonstrukce ležatého potrubí - rekonstrukce stoupacího potrubí - zapojení spotřebičů a další.

Zakázková výroba nábytku, kompletní dodávky interiérů. Bytové interiéry, komerční interiéry.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Pozemní a průmyslové stavby. Výstavba rodinných domů na klíč. Zateplování fasád. Rekonstrukce, modernizace. Projekční práce. Nákladní autodoprava do 12 tun.

Projekce - vodohospodářské a dopravní stavby - objekty prováděné hornickým způsobem