THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby, práce: - pohledový beton - benátské štuky - hladké nátěry - netradiční i klasické dekorační techniky - jedinečné kreativní techniky malby - interiérové, exteriérové lišty a doplňky

Prodej, e-shop - obklady a dlažba - sanitární technika - koupelnový nábytek - vodoinstalatérský a topenářský materiál.

Ski areál Paseky nad Jizerou - lyžařský vlek - půjčovna lyžařského vybavení - lyžařská škola. Stavební činnost - výstavba rodinných a rekreačních objektů - výstavba bytových a komerčních budov - výstavba zasněžování, lyžařských vleků a lanových drah - výstavba inženýrských sítí a drobných přístupových komunikací - technický ...

Práce: - tesařské, klempířské, pokrývačské a zednické

Montáž: - ploty, oplocení - brány, branky

Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - montáže zateplovacích systémů a sádrokartonů

Stavíme kamenné zdi, rekonstrukce terasy, dlažby, zámkové dlažby, ruční hloubení studní, stavíme domy na klíč, fasády malby a nátěry dále pergoly, obklady, střechy

Poskytuji komplexní kovovýrobní a kovářské služby. Vyrábím užité kované produkty typu ploty, mříže, schodiště či nábytek po kovové konstrukce. Věnuji se autorskému ztvárnění kovaných solitérů do interiéry i exteriéru, které kombinuji s přírodními materiály jako je dřevo, kůže či skleněné fragmenty.

Provádíme veškeré sklenářské práce- vrtání, broušení, fazetování, zasklívání oken, výroba akvárií, terárií. Dále výroba a zasklení izolačních dvojskel. Výběr ze čtyřiceti druhů ornamentních skel skladem, sklo connex, sklo lacobel i s montáží do kuchyňských linek. Velkoformátová zrcadla i s montáží do koupelen. Montáž sprchových koutů. Zasklívání ...

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Okna z profilových systémů nejnovější generace.

Provádím elektro - revize: hromosvodů, domovních rozvodů, domovních přípojek a elektroměrů i ručního nářadí.

Technický a stavební dozor, inženýrská činnost ve výstavbě

Zemní a výkopové práce pásovým bagrem Komatsu + zemědělské služby.

Zemní, zahradnické práce, bourací a demoliční práce, lesnické práce, výškové práce a zápůjčka plošiny pro práci ve výšce, technické služby.

Kovovýroba Primakov nabízí komplexní služby v kovovýrobě, kovářství a zámečnictví. Jsme schopni realizovat zakázku přímo na míru a to včetně dopravy a konečné montáže u zákazníka.

Truhlářství - výroba a montáž nábytku do všech interiérů: kuchyně, skříně, obývací stěny, předsíně, koupelny, dětské pokoje, ložnice, postele, kancelářský nábytek, vybavení restaurací, vybavení lékáren, pergoly.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Stavební firma: -pozemní stavby na klíč -novostavby i rekonstrukce staveb bytových, průmyslových, zemědělských objektů atd. Stavební projekce. Kontejnerová doprava MAN. Zelená úsporám.

Stavební práce: - rodinné domy včetně inženýrských sítí - stavby na klíč - inženýrské sítě - fasády - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení objektů.