THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -ložnice -obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyně -jídelní nábytek -komody -okna -dveře-vnitřní, vchodové -dřevěné schody, schodiště -pokládka-podlahy -obložení-stropy, stěny -renovace-chaty (zateplení, nové opláštění). Služby: -návrh, rozpočet, montáž, doprava.

Výroba a montáž: -venkovní rolety -nadokenní -předokenní -pohledové -garážová vrata -sekční -rolovací -vjezdové brány -venkovní žaluzie.

Zednické a zemní práce, zateplování fasád. Půjčovna lešení. Kontejnerová doprava, odvoz suti a komunálního odpadu.

Milan Paluch se zaměřuje na revize elektrických zařízení, spotřebičů, hromosvodů.

Velkoobchod, dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - vzduchotechnické příslušenství - dveřní clony - ventilátory - potrubní elementy - kruhové potrubí a tvarovky.

Ing. Vladimír Rozmahel se zaměřuje na revize elektrických zařízení, instalace, ruční nářadí a hromosvody.

Aleš Marek provozuje půjčovnu stavebního nářadí.

Společnost Habko Rekonstrukce s.r.o. se specializuje na kompletní rekonstrukce bytů, domů a komerčních prostor. Nabízí služby od návrhu interiéru, přes stavební úpravy, až po dokončovací práce, jako je malování, pokládka podlah a instalace kuchyní či koupelen. Firma zajišťuje také elektroinstalace, instalatérské práce a montáž topení. Působí ...

Stavební sdružení Habko: - výkopové práce - zednické, klempířské práce - kamerové a zabezpečovací systémy - zámečnické práce - práce ve výškách - výstavba RD a budov na klíč - pergoly a zahradní stavby.

Výroba, prodej: - elektrická trubková topná tělesa, spirály pro topení - topné patrony - topné pásy - keramická topná tělesa.

Prodej: - elektroinstalační materiál. Montáž a revize elektrických zařízení.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

Projekty domů na klíč Dřevostavby TURBOCAD Zpracování projektové dokumentace.

Řemesla, služby, montáže, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce Revize - hromosvody - elektrospotřebiče Rekonstrukce bytových jader na klíč

Vývoj, výroba a prodej: - ocelové kontejnery - speciální výměnné nástavby na nákladní automobily - ocelové konstrukce. Pilařská výroba: - prodej stavebního řeziva - prodej truhlářského řeziva po dohodě.

Firma Stavební práce Marek Zemčík je vaším spolehlivým partnerem pro všechny druhy stavebních a rekonstrukčních prací. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, díky čemuž vám můžeme splnit sen o novém bydlení přesně podle vašich představ. Od návrhu až po finální předání klíčů do rukou se staráme o každý detail a zajišťujeme, aby celý ...

Tesařství Izolace - tepelné, hydroizolace - program ZELENÁ ÚSPORÁM Klempířské práce Pokrývačství

Pronájem pracovních a montážních plošin. Kontejnerová a kamionová přeprava.

Zednické a obkladačské práce. Realizuji monolitické betony, schodiště a zateplení fasád.

Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

TEPLO - CHLAD s.r.o. zajišťuje prodej, montáž klimatizace, teplených čerpadel, rekuperace.

- Zemní a výkopové práce - prodej palivového dřeva - dovoz a prodej písku a štěrku - odvoz stavebního odpadu