THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Činnost - dlaždičské práce - pokládka dlažebních kostek.

Výroba: - plné a poloduté nýty - lisované a soustružené díly

Činnost: - elektromontáže - revize

Služby - projekční kancelář v oborech vytápění, vzduchotechnika, kanalizace, vodovody a plynovody - technický dozor staveb - průkazy energetické náročnosti staveb (PENB).

Stavební společnost, výstavba: - dopravní stavby, komunikace - mosty - rekonstrukce mostů - inženýrské sítě - letní, zimní údržbu silnic.

Výroba zakázkový nábytek : - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - koupelny - kancelářský nábytek. Dřevostavby.

Zeměměřičská činnost: - vytyčení vlastnických hranic - vytyčení staveb - podklady pro projekty.

Zakázková výroba akvárií a terárií: - mořské akvária - akvária na míru - živé obrazy.

ABA Šumperk, společnost s ručením omezeným je firmou, která se zaměřuje na tenkostěnné a tlustostěnné zpracování plechů různými technologiemi s důrazem na svařování. Také se specializujeme na nerezovou výrobu pro gastronomii a zdravotnictví. Díky dlouholeté orientaci v oboru vlastníme speciální technologické vybavení pro povrchové úpravy nebo pro ...

Strojní vyšívání, strojové vyšívání na materiál - textil, kůže. Výroba, prodej, e-shop: -výšivky, výšinky. -vyšívaná reklama: výšivky, nášivky, domovenky -logo dle předlohy (firemní loga) -reklamní textil (trička, polokošile, mikiny, čepice, pytlíky, polštářky, ubrusy, ručníky, vlajky, vlaječky, nášivky) -velkoplošný tisk -tampon ...

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - kancelářský nábytek

Služby: - elektroinstalace - revize

Činnost - rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

Kominictví, práce: - kominické - čištění, vložkování, revize komínů.

Práce: - tesařské - dřevěné stropy, podhledy - stavba pergol.

Kamenictví - výroba a montáž nových hrobů - hřbitovní doplňky - pečící kameny.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytová výstavba - nebytová výstavba - koupelny

Dodávka, montáž - zimní zahrady - posuvné systémy - vnitřní prosklené stěny - prosklené fasády - plastová okna a dveře - hliníkové pergoly - zasklívání balkonů.

Zámečnictví, kovovýroba: - kovová vrata, ploty - ploty z tahokovu - balkonové zábradlí - zahradní grily.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování fasád