THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zušlechťování skel a zrcadel: - pískování - fazetování - vitráže - mušlování - lepení UV. Výroba: - skleněné výplně dveří, dvířek, zrcadla koupelnová a interiérová, celoskleněné dveře atd.

Služby - developerské projekty - návrhy projekce - relizace staveb.

Činnost: - lesní semenářství - arboristika - výškové práce.

Činnost: - montáž ocelových konstrukcí, střešních a obvodových plášťů - stavební zámečnictví - klempířské práce

Prodej, e-shop: - nástroje pro obrábění otvorů - kovoobráběcí a dřevoobráběcí stroje - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nářadí - spojovací materiál.

Činnost: - realizace střech - práce klempířské, pokrývačské, tesařské - dodávka, montáž plastová okna - hromosvody

Výstavba a komplexní regenerace: - sportovní travnaté plochy. Zakládání a zahrady: - parky - hřbitovy - hřiště.

Činnost: - stavební projekce - technický dozor investora - stavby na klíč

Prodej: - hutní materiál - železářství - spojovací materiál. Půjčovna přívěsných vozíků. Pronájem bilboardů.

Činnost - montáž sádrokartonu - sádrokartonové příčky, podhledy - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - zateplení.

Člen České betonářské společnosti ČSSI. Betonárna.

Člen skupiny Českomoravský beton. Výroba - transportbetony - stavební hmoty.

Práce: - zemní - hloubení základů - úprava terénu.

Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - prodejny, obchodní centra, výrobní haly, bankovní pobočky, školy a mateřské školky - realizace interiérů a exteriérů prodejen na klíč - udržba budov (prodejny, komerční objekty) - zateplení, mytí, čištění fasád - práce vodoinstalatérské, topenářské, plynařské Dodávky a montáž veškerého vnitřního ...

Činnost: - zemní práce - inženýrské sítě - demolice - základové desky - osazováním čističek a septiků - dřevovýroba, kovovýroba. Výroba a pronájem mobilních třídičů.

Maloobchod, prodej, e-shop: - zahradní, lesní technika - motorové pily - sněhové frézy - štípačky a okružní pily - ruční nářadí - sekačky, křovinořezy, vyžínače - traktory, ridery - drtiče, štěpkovače.

Zajištění projektu přes inženýrskou činnost po stavební práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační Montáž, servis: - kotle Benekov

Klempířství - výroba a montáž klempířských konstrukcí - okapové systémy - zakázková výroba parapetů.

Činnost - rekonstrukce koupelen a bytových jader - zednické práce - obladačské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Montáž - elektronické zabezpečovací signalizace - kamerové systémy - systémy kontroly a evidence vstupu Slaboproudé a silnoproudé rozvody Návrhy a realizace - sítě LAN

Společnost Fleck-CS Elektroengineering spol. s r.o. se zabývá marketingem, projektováním, dodávkami, montážemi a servisem silnoproudých a slaboproudých zařízení.

Divize AEL Solar - fotovoltaické, solární elektrárny na klíč - cenová nabídka, projekt, realizace, sety solárních elektráren i na bytové domy.

ZABEZPEČOVACÍ ZAŘÍZENÍ A SYSTÉMY KOMPLEXNÍ ELEKTROINSTALAČNÍ PRÁCE A DODÁVKY Nabídka služeb: - telefonická či osobní konzultace - technická podpora při realizaci, spolupráce při řešenímožných problémů - společná návštěva místa instalace a následný návrh optimálního řešení.