THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Činnost - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavby na klíč - podlahářské práce - pokrývačské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Truhlářství. Výroba - nábytek na zakázku - kuchyně - ložnice - skříně.

Stavební činnost - zemní práce - demoliční práce - výstavba a odbahňování rybníků - úpravy a revitalizace toků. Nákladní doprava - přeprava dřeva.

Půjčovna podlahových brusek - podlahové a ruční brusky. Služby - malířské a natěračské práce - lakování a nátěry oken a dveří - tmelení podlah.

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - mobilní prodejny - vybavením interiérů prodejen

Práce: - zemní - demoliční.

- Geologická laboratoř - Sanace zemin a horninového prostředí - Úpravnické technologie a těžba - Laboratorní služby pro mineralogii a petrografii - Výroba výbrusů a rozbory hornin - Geotechnika (inženýrská geologie) a hydrogeologie - Měření radonu (Rn) - stanovení radonového indexu pozemku - Geologický a hydrogeologický vrtný průzkum - ...

Stavební firma. Výstavba: -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace, sanace a opravy budov -projekční práce, zejména pro Zelenou úsporám -střešní nástavby -izolace staveb, zateplování objektů -odborné bourání objektů -inženýrské sítě včetně zemních prací. -autorizovaná osoba, certif.jakosti ISO

Prodávám železářské zboží, spojovací materiálu, barvy, laky, nářadí a lepidla. Nabízím broušení nožů a řetězů. Vyrábím klíče. Provádím míchání barev.

Činnost - malířské, lakyrnické a dekorační práce.

Podlahářství, montáž, vzoková prodejna: - masivní podlahy - laminátové podlahy - interiérové dveře - terasové rošty, prkna.

Činnost, práce: - zedník, zednictví - rodinné domy - koupelny

Naše společnost se zaměřuje na prodej a montáž plastový oken, dveří a garážových vrat. Naším hlavním cílem je spokojený zákazník, čehož se snažíme dosáhnout kvalitou našich produktů a služeb a také příznivými cenami.

Firma Ing. Douša Dobroslav - PROJEKTIS se zabývá vypracování projektové dokumentace všech stupňů od architektonického návrhu až po prováděcí projekt pro bytové, občanské i průmyslové stavby. Naši kancelář najdete na ulici Mánesova v Kladně. Služby: - architektonické návrhy - vypracování projektové dokumentace - stavební projekce domů, ...

Česká firma s vlastní výrobnou nábytku a kovovýrobou v Indonésii a více než dvacetiletou historií v tomto oboru, specializovaná na výrobu nábytku, dveří a podlahových krytin z masivu.

Zednictví: - zdění, obklady z lícových cihel - lícové zdivo.

Prodej - obklady, dlažba - výhradní zastoupení COOPERATIVA CERAMICA D´IMOLA.

Dodávka, montáž: - rolety, žaluzie - předokenní rolety - markýzy - shrnovací dveře - sítě proti hmyzu - rolovací garážová vrata.

Činnost: - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti, montáže, instalace.