THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - malířské - kamenné obklady, dlažby - pokládka zámkové dlažby.

Kompletní lešenářské práce pro Vás zajistí firma Karel Tichý z okresu Nymburk. Provádíme montáž a demontáž rámového i trubkového lešení. Naše služby zahrnují i vlastní autodopravu. Práce, řemeslo: - lešenář - lešenářské - stavba lešení. Montáž, demontáž, realizace: - lešení - lešení rámové - lešení trubkové. Hledáte firmu, která ...

Práce: - malířské, lakýrnické - štukování.

Stavební bytové družstvo Mladá Boleslav provádí správu, údržbu a provoz bytů, nebytových prostor a ostatního majetku ve vlastnictví družstva. Provozujeme také prodejnu instalatérského materiálů. Naše družstvo je profesionálním a stabilním partnerem s dlouholetou tradicí. Najdete nás v Mladé Boleslavi na ulici Na Radouči. Činnost našeho ...

Truhlářství. Výroba - dveře - schodiště - kuchyně - vestavné skříně.

Stavební činnost - pomocné a přípravné práce pro stavby - ruční výkopové práce - dlaždičské práce, pokládka žulových a mramorových kostek.

Práce: - instalatérské - topenářské. Prodej: - topenářský, instalatérský materiá - pákové, kohoutkové baterie, armatury, ventily - sanitární keramika - ohřívače vody.

Výroba: - protipožární ocelové dveře, otočná vrata, prosklené dveře, stěny a vitríny.

Stavební práce: - rekonstrukce, renovace bytových jader - rekonstrukce koupelen.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba.

Stavební činnost, výstavba: - haly - ocelové konstrukce - opláštění stěn a plochých střech. Čerpací stanice TEXACO Mariánské Lázně Plzeňská 378/28 tel.: 777 977 877

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - sanitární technika - instalační materiál

Truhlářství, zakázková výroba: - kuchyně - skříně - obývací pokoje, pracovny.

Prodej, e-shop, kamenná prodejna: - barvy, laky - fasádní barvy - oleje na dřevo - penetrace, tmely, lepidla, chemické kotvy - míchání barev.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - zateplování plochých střech - opravy střech, krovů.

Služby: - inženýrská činnost - finanční a ekonomické poradenství - realitní servis

Zateplení budov. Tepelné izolace. Nátěry fasád. Sádrokartonářské práce. Minerální podhledy. Akustické podhledy a obklady Plastová okna.

Spolehlivé dodávky tepla a chladu, topenářské a instalatérské práce, správa, provoz, výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic.

Práce: - zemní, výkopové strojem Zeppelin ZRH14 - autodoprava.

Stavební činnost - stavby domů na klíč - rekonstrukce budov - sanační práce - elektroinstalace, - topenářské práce - vodoinstalační práce - obklady a dlažby - zakázková výroba masivního nábytku.

Velkoobchod, dodávka: - liniové odvodňovací systémy, žlaby - nerezové odvodňovací systémy pro vnitřní, venkovní odvodnění - kompozitní mřížkové rošty - vsakování dešťové vody, odlučovače.

Práce: -sklenářské, sklenářství -rámování: -obrazy, puzzle, atd. Montáž: -izolační dvojskla. Služby: -řezání skel, drátoskel, zrcadel -zasklívání oken, okna, dveří, dveře, výlohy i u zákazníka -prodej a montáž bezpečnostních skel.