THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: - izolace střech, bazénů i základů proti vodě či radonu.

Stavební činnost: - rekonstrukce, revitalizace - výstavba rodinné domy - dřevostavby - zemní a demoliční práce

Činnost - pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Prodej, e-shop - klempířský materiál - plechy - spojovací materiál - nářadí.

Služby: - investice do průmyslových pozemků - developerská činnost

Dodávka, montáž - výplně stavebních otvorů - dveře, zárubně.

Činnost: - odbahňování rybníků, vodních ploch pomocí plovoucího sacího bagru.

Renovace van. Práce: -rekonstrukce plechové či litinové vany akrylátovou vanovou vložkou: -nová vana do staré bez bourání, zásahů do zdiva a obkladů -vana znovu použitelná do 24 hodin.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - strojní omítky - zateplování fasád - sanace vlhkého zdiva - ploty.

Hodinový manžel. Malířství. Montáž nábytku. Pokládka, maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Působíme v lokalitě Vsetín, Nový Jičín, Ostrava.

Montáž, oprava, servis, revize: - vyhrazených plynových a elektrických zařízení - svářečské práce

Prodej, montáž: - kotle - tepelná technika

Stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o. provádí kompletní stavební práce. Realizujeme rodinné domy, průmyslové stavby, inženýrské sítě i bourací práce. Působíme především v okrese Uherské Hradiště a Zlín. Stavební firma, výstavba, práce: - rodinné domy - administrativní budovy - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - zateplování fasád ...

Realizace: - lité podlahy - podlahové a epoxidové stěrky - Cemflow Look - litá cementová pěna

Prodej: - domácí potřeby Pobočka: Praha, Topolová 2915 tel.: 737 485 534

Sklenářství: -veškeré sklenářské práce prováděné i u zákazníka -akvária -izolační dvojskla -zrcadlové stěny -broušení -vrtání -bezpečnostní skla CONNEX -fasetování, kalení. Pobočka: -Zahradní 1, Rousínov, 683 01

Výroba - zahradní altány - pergoly Návrhy a realizace - interiéry a exteriéry Výroba - nábytek na míru (vestavěné skříně, obývací pokoje, předsíně, dětské pokoje).

Výroba: -stavební firma -projekční kancelář -kompletní služby pro tvorbu přírodních koupacích biotopů (přírodních koupališť) a profesionální tvorbu projektové dokumentace.

Služby: - zateplování - malby - tryskání, metalizace - šopování či lakování.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické - tapetářské