THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Truhlářství. Výroba nábytku na míru do bytu, kuchyně Nábytek pro komerční sféru.

Distributor bazénů pro zapuštěnou i povrchovou montáž, masážních vířivých van, saun, zastřešení a mnoha dalších výrobků, které nabízejí moře možností, jak relaxovat a nabrat nové síly.

Stavební firma - stavební dozor. Zlínský kraj.

Prodej a montáž instalačních systému pro bytovou i komerční výstavbu na území České republiky a Slovenska. Produkty: - podlahové vytápění, topení - teplená čerpadla - rekuperace - instalace voda-topení - centrální vysavače - plastová okna - podlahy - klimatizace - stropní chlazení.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma Kamil Kolář se sídlem v Praze nabízí komplexní vodoinstalatérské a topenářské práce. Působíme především v Praze a okolí. Služby: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - instalace odpadů - rekonstrukce ležatého potrubí - rekonstrukce stoupacího potrubí - zapojení spotřebičů a další.

Zakázková výroba nábytku, kompletní dodávky interiérů. Bytové interiéry, komerční interiéry.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Pozemní a průmyslové stavby. Výstavba rodinných domů na klíč. Zateplování fasád. Rekonstrukce, modernizace. Projekční práce. Nákladní autodoprava do 12 tun.

Projekce - vodohospodářské a dopravní stavby - objekty prováděné hornickým způsobem

Příprava, řízení a dodávka: - průmyslové stavby a technologie. Služby: - projektová příprava - technické poradenství - ekonomické rozbory - projektová optimalizace - technický dozor - dodávky staveb.

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Prodej: - metrické šrouby - podložky - vruty - imbusy - hřebíky, hmoždinky. Sídlo: Praha 8, Sokolovská 366/84.

Dodávka, montáž a rekonstrukce ocelových konstrukcí, ocelových hal a opláštění různých objektů.Prodej izolačních sendvičových panelů BROLLO, KINGSPAN, TRIMO. -výroba ocelových konstrukcí -zateplení průmyslových objektů a hal -opláštění trapézovými plechy -půjčovna pracovních plošin -jeřábnícké práce -autojeřáby. Reference: ...

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Společnost RAPAStav s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a tuzemskou autodopravu různými typy vozidel od dodávek po kamiony. Zajišťujeme také nadrozměrné přepravy včetně zajištění autodoprovodu a speciálních trasových povolení po celé EU. Mezi naše další činnosti patří provádění výkopových a zemních prací a práce s autojeřábem. Veškeré služby ...

Výškové práce: -montáž zábran, ochrany proti ptactvu, hroty, sítě -instalace reklamních konstrukcí, bilboardů -opravy výstrčí, fasád -demoliční práce ve výškách (komíny) -kácení stromů -nátěry střech a konstrukcí.

Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Prodej: - voda, topení, plyn - trubky - kotle - solární panely - tepelná čerpadla. Provozovna: - Prostějov, Kotkova 21.

Firma FERRUM s.r.o.se zabývá prodejem hutního materiálu a také výrobou ocelových roštů. Provádí zámečnické práce a zakázkovou kovovýrobu. Vykupuje také kovošrot. Působíme zejména na území celé Vysočiny a v oblasti Třebíče. Máme také pobočky ve městech na Jižní Moravě.

Kili, s.r.o. prodává materiály pro výrobu nábytku: -nábytkářský materiál -dřevotříska, MDF, laťovka, překlížka, kování, truhlářské řezivo, dřevo masivní i sušené, spárovky Materiály pro stavebnictví: -dveře, parapety, plovoucí podlahy, OSB desky, palubky, cementotřískové desky, stavební řezivo Prodejní sklady: Zlín, Třebíč, Prostějov, ...

PERI je největším výrobcem, prodejcem a nájemcem systémů bednění a lešení na světě. V centrále, ve čtyřech technických střediscích (v Jesenici, Zlíně, Ostravě a Brně) a ve dvou skladech s obchodními středisky (v Jesenici a Prostějově) se snažíme docílit co největší spokojenosti našich zákazníků. Komplexnost nabídky doplňují služby, které k ...

Tlakové nádoby, nádrže, výměníky tepla, kondenzátor: - provedení tlakových zkoušek - provedení revizí tlakových nádob včetně vystavení, revizní zprávy - montáž tlakových nádob a výměníků - montáž a demontáž přírubových spojů, vík, a vlezů pomocí zařízení HYTORC vysokotlaké ohříváky. Zakázková výroba: - speciální hřebenové těsnění MITes ...