THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: - instalatérské - topenářské - podlahové topení - montáž plynových spotřebičů

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Opravy a údržba potřeb pro ...

Práce: - rizikové kácení stromů - výškové práce.

Kovovýroba, zpracování kovů: -interiéry, exteriéry -hliník, nerez, mosaz, ocel -svařování hliníku, nerezu -pasířství -schodiště -kovové zábradlí, nápisy.

Prodejna, pobočka. Rekonstrukce interiérů. Návrhy interiérů. Prodej: - kování - spojovací materiál - světelné police - úchytky - skříňové sestavy.

Výroba, prodej: -betonové výrobky: -betonová dlažba. -okrasné tvárnice -betonové zahradní prvky - lavičky, nášlapy, květináče -stojan na odpadkový koš, kolo -energokanál, meliorační žlab.

Prodej - obklady, dlažba - stavební chemie - koupelnové vybavení.

Prodej, velkoobchod, e-shop, bazar, půjčovna. Nářadí, stroje: -baterie, nabíječky -hobíky, sponkovačka -kompresory, nože, nůžky, pistole, rádia, sponkovačky, svítilny, ventilátory, vysavače -šroubováky, vrtačky -utahováky, brusky excentrické, úhlové, vibrační -kladiva -pily ocasní, okružní, přímé, přímočaré -elektrocentrály -čtyřhrany, ...

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - inženýrské sítě Další služby: - zemní a výkopové práce - demoliční práce - nákladní autodoprava Realitní činnost.

Výroba, prodej elektronika, elektrokomponenty: -indikační svítidla, svítidlo -indikační a akustické signálky, signálka -LED žárovky, žárovka -hlídače odběru -hlídače hladiny, hladina vody -hlídače napětí -napájecí zdroje -relé -termostaty, teploměry, teplotní snímače -GSM moduly -hlídače zaplavení -odstraňovače vodního ...

E-shop - koberce - PVC podlahy - vinylové podlahy - laminátovou, dřevěné podlahy - korky, marmoleum.

Stavební činnost - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce a modernizace budov - průmyslové stavby - zateplování, fasády - zemní práce.

Služby: - komplexní služby v oblasti návrhů a realizací administrativních interiérů

Služby - měření a regulace, výstavba kotelen - montáže: slaboproudé rozvody, kamerové systémy - podlahové vytápění. Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce.

Strojírenská výroba: - vývoj a výroba kovotlačitelských přípravků, trnů, nářadí, nástrojů - soustružení - zámečnické práce.

Truhlářství Ex - zakázková výroba nábytku - postele - skříně - komody - dveře.

Truhlářství. - výroba kuchyní, vestavných skříní, schodů, dveří, oken.

Instalatérské a topenářské práce - rozvody studené i teplé vody, kanalizace, topení, podlahového topení.

Společnost EKA - KOMPLET s.r.o. se zabývá komplexním řešením v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby, kovoobrábění. Také disponujeme vlastní autodopravou a autoopravnou. Stavební práce: Rekonstrukce bytů a domů Plzeň - v této oblasti zajišťujeme kompletní služby pro stavbu nebo rekonstrukci domů, kanceláří, výrobních hal apod. ...

Autodoprava - dovoz písků, štěrků, drtí, betonu, dřeva, uhlí - odvoz objemného odpadu, suti. Zemní práce - výkopové práce minibagrem a bagrem od 3, 5 t do 15 t.

Činnost: - opravy a rekonstrukce střech - pokrývačské a klempířské práce

Zednictví - zateplová fasád - sádrokartonářské práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - podlahářské práce - obkladačské práce.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Kominictví - kominické práce - čištění a kontrolu spalinových cest - frézování komínů - vložkování komínů.